Pracovník pro výdej obědů - ranní směna (pondělí-pátek) - číšníci a servírky, Ústí nad Labem

Obchod a cestovní ruch / Pracovník pro výdej obědů - ranní směna (pondělí-pátek) - číšníci a servírky

Společnost Domov pro seniory Bukov, příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Za Vozovnou 783, Ústí nad Labem
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 18 780 - 20 780 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovník pro výdej obědů - ranní směna (pondělí-pátek) - číšníci a servírky (Za Vozovnou 783, Ústí nad Labem)

Pracovní náplň: každodenní zajišťování výdeje obědu klientům i zaměstnancům Domova pro seniory Bukov včetně servírování, příjem obědů od externího dodavatele včetně zpracování objednávek (základní znalost práce s PC nutná), zajištění včasného dodání jídelních lístků klientům i zaměstnancům, dodržování hygienických standardů při manipulaci s potravinami (zdravotní průkaz samozřejmostí), zajištění likvidace potravinových odpadů dle platných hygienických předpisů a norem.
Pracovní doba 7:00 - 15:30 hod.
Požadujeme: minimálně střední odborné vzdělání s výučním listem, dobrý zdravotní stav, zdravotní průkaz, základní znalost práce s PC, spolehlivost, odpovědnost, pracovitost.
Nabízíme: stabilní zázemí v příspěvkové organizaci města Ústí nad Labem, odpovídající finanční ohodnocení, e-stravenky v hodnotě 100 Kč/1 směna, po zkušební době příspěvek na penzijní připojištění a další benefity.
Platové ohodnocení v souladu s Nařízením vlády č. 263/2018 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě.
Výhody: E-stravenky, po zkušební době příspěvek zaměstnavatele z FKSP na penzijní připojištění nebo doplňkové penzijní spoření a další benefity.
Kontakt: e-mailem

Informace o společnosti Domov pro seniory Bukov, příspěvková organizace

Domov pro seniory Bukov, příspěvková organizace
Za Vozovnou 783
Ústí nad Labem
40001
IČO: 44555661
aktualizováno před více než rokem