*pracovník v sociálních službách pro azylový dům a noclehárnu - zkrácený úvazek - ostatní pracovníci v sociálních službách v oblasti ambulantních a terénních služeb a domácí péče, Žďár nad Sázavou

Zdravotnictví / *pracovník v sociálních službách pro azylový dům a noclehárnu - zkrácený úvazek - ostatní pracovníci v sociálních službách v oblasti ambulantních a terénních služeb a domácí péče

Společnost Sociální služby města Žďár nad Sázavou

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dvořákova 2639, Žďár nad Sázavou
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 10 000 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: *pracovník v sociálních službách pro azylový dům a noclehárnu - zkrácený úvazek - ostatní pracovníci v sociálních službách v oblasti ambulantních a terénních služeb a domácí péče (Dvořákova 2639, Žďár nad Sázavou)

Požadavky: odbornou způsobilost dle zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách,
kurz pracovníka v sociálních službách, je možné absolvovat, až po nástupu do zaměstnání, a to do18 měsíců,
odpovědnost, loajalitu a schopnost pracovat v týmu i samostatně, dodatečnou psychickou odolnost vůči stresu a zvládání náročných situací, schopnost pracovat s konflikty a chybami, umění vyjednávat, zájem o klienty, respekt k jejich individualitě, pozitivní a empatický přístup, ochotu vzdělávat se, zkušenosti s cílovou skupinou jsou výhodou. Uživatelská znalost práce na PC (vedení záznamů v počítač. programu)
Očkování proti hepatitidě B v den nástupu, alespoň první dvě dávky ze tří.
Nabízíme: pracovní doba - ranní a noční směny v nepřetržitém provozu, práci v malém týmu, poloviční úvazek, hrubá mzda 19 až 27 tis. (pl.tř. 5), dle započitatelné praxe/při plném úvazku.
Náplň práce: přímá práce s klienty azylového domu a noclehárny, vedení dokumentace o průběhu služby, komunikace s klienty a dohlížení na dodržování Vnitřních předpisů sociální služby, kontrola zařízení během služby.
Životopis a motivační dopis zasílejte do 16.11.2023. Předpokládaný termín nástupu leden 2024.

Informace o společnosti Sociální služby města Žďár nad Sázavou

Sociální služby města Žďár nad Sázavou
Dvořákova 2639
Žďár nad Sázavou

IČO: 43379168
aktualizováno před 6 měsíci