Právní auditor/ka - podnikoví právníci, České Budějovice

Právo / Právní auditor/ka - podnikoví právníci

Společnost Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Prokišova 1202, České Budějovice
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 27 250 - 40 120 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Právní auditor/ka - podnikoví právníci (Prokišova 1202, České Budějovice)

Pracovní poměr na dobu určitou po dobu rodičovské dovolené, nejdéle do 2.7.2024.
Náplň práce: vypracovávání zásadních právních výkladů a stanovisek nebo stanovování obecných postupů aplikace právních předpisů včetně případného řešení věcně a právně složitých případů; vypracovávání smluv; zajišťování právních auditů všech úkonů právní povahy pro Územní pracoviště, včetně Odloučených pracovišť; specializovaná odborná činnost v oblasti majetkoprávní a restituční; metodická činnost v oblasti majetkoprávní; komplexní koordinace postupů veřejného zadavatele při zadávání veřejných zakázek za používání různých druhů zadávacího řízení; zpracovávání návrhů podání k soudům, správním úřadům a jiným orgánům; zajišťování auditu smluv veřejných zakázek malého rozsahu; členství v komisích, pracovních skupinách a poradních orgánech.
Požadujeme: vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu v oboru právo a právní věda; vysokou odbornost a profesionalitu; výbornou znalost občanského práva a právních předpisů upravujících činnost Úřadu (např. zákon č. 219/2000 Sb., zákon č. 201/2002 Sb., zákon č. 134/2016 Sb.); samostatnost, spolehlivost, komunikační schopnosti, pečlivost, loajalitu. Vhodné i pro absolventy (diplom při nástupu do pracovního poměru nutný). Zkušenosti ve státní správě nebo samosprávě v oblasti majetkoprávní výhodou. Státní občanství České republiky, občanství jiného členského státu Evropské unie nebo občanství státu, který je státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru. Splnění podmínek ustanovení § 17 odst. 2 a odst. 3 zákona č. 201/2002 Sb. Při nástupu do pracovního poměru požadujeme čistý výpis z rejstříku trestů. Řidičský průkaz sk. B, aktivní řidič.
Požadujeme zaslání životopisu s průběhem praxe, motivační dopis, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových si vyhrazuje právo zrušit výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu, nebude vracet dokumenty postoupené do výběrového řízení a nebude sdělovat uchazečům, kteří nebudou vybráni na pracovní pozici, která je předmětem tohoto výběrového řízení, důvody takového rozhodnutí. Úřad si vyhrazuje právo nepřijmout žádného z uchazečů. Přihlášku s požadovanými doklady zašlete e-mailem nebo poštou na uvedenou adresu nejpozději do 1.1.2023 (předmět e-mailu nebo dopisu: VŘ PA).

Informace o společnosti Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových
Prokišova 1202
České Budějovice
37001
IČO: 69797111
http://www.uzsvm.cz
aktualizováno před více než rokem