Přepážkový pracovník/ce - přepážkoví konzultanti v pojišťovnách, Šumperk

Finance / Přepážkový pracovník/ce - přepážkoví konzultanti v pojišťovnách

Společnost Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jeremenkova 1471, Šumperk
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 23 500 - 50 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Přepážkový pracovník/ce - přepážkoví konzultanti v pojišťovnách (Jeremenkova 1471, Šumperk)

Kontakt: tel. v pracovní dny od 8.00 - 16.00 hodin dohodnout osobní kontakt.
Většinu své pracovní doby strávíte osobním a telefonickým jednáním s klienty na pobočce v Šumperku cestovat budete jen příležitostně na zástup v rámci regionu a na 1denní školení v Olomouci/Ostravě. Do budoucna možnost kariérního postupu na Manažera přepážek, který metodicky vede tým přepážkových pracovníků. Prioritou je aktivní komunikace s příchozími klienty pojišťovny, se zájemci o finanční služby, s přidělenými i vlastními klienty, tj. perfektní servis, prodej a poradenství v oblasti pojistných produktů i finančních produktů jako jsou účty, penzijní spoření či doporučení na hypotéky a úvěry pro ČS a.s., hlášení pojistných událostí, vyřizování stížností apod.
Nabízíme: Pracovní poměr, zázemí jednoho z nejlepších zaměstnavatelů v ČR, příspěvek na životní pojištění až 3 000 Kč měsíčně, příspěvek na penzijní připojištění až 1 000 Kč měsíčně; zázemí kanceláře, možnost využití služebního auta; navíc ročně 12 000 Kč do benefitního portálu na zdraví a rekreaci; maximální slevy na zaměstnanecké produkty, soutěže a společné akce, zajištěno proškolení, dostatek klientů jak z přepážky , tak k oslovení, vhodné i pro zájemce z jiných oborů - intenzivní podpora rekvalifikace.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group
Jeremenkova 1471
Šumperk
78701
IČO: 47116617
aktualizováno před 3 měsíci