Prodejce/kyně mobilních telefonů- www.mobilprovas.cz - prodavači elektrotechniky, elektroniky a domácích potřeb, České Budějovice

Obchod a cestovní ruch / Prodejce/kyně mobilních telefonů- www.mobilprovas.cz - prodavači elektrotechniky, elektroniky a domácích potřeb

Společnost TELEFONY.CZ s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště J. Boreckého 1590, České Budějovice
Minimální vzdělání Nižší střední odborné
Výše ohodnocení 24 400 - 29 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Prodejce/kyně mobilních telefonů- www.mobilprovas.cz - prodavači elektrotechniky, elektroniky a domácích potřeb (J. Boreckého 1590, České Budějovice)

Pro naši zavedenou prodejnu v Hypermarketu Tesco hledáme šikovného prodejce/ šikovnou prodejkyni.
NÁPLŇ PRÁCE: obsluha zákazníků na prodejně; prezentace výrobků a služeb zákazníkům, aktivní prodej; komunikace se zákazníky na prodejně i po telefonu; příjem a vyřizování reklamací; administrativa, starost o chod prodejny; průběžně budeš rozvíjet své odborné a prodejní znalosti a dovednosti.
NABÍZÍME: zázemí stabilní a dynamicky se rozvíjející společnosti; motivující mzdu závislou na tvých prodejních výsledcích; pravidelné soutěže v prodejních dovednostech o hodnotné ceny; slevy na telefony, příslušenství a výhodné zaměstnanecké mobilní tarify, možnost nástupu IHNED; příjemné pracovní prostředí a sympatické kolegy; úvodní 3-5týdenní zaškolení na našich brněnských prodejnách; pravidelné směny systémem krátký/dlouhý týden (jeden týden po, út, pá, so, ne a další týden pouze st + čt 9:00-20:00 hod.).
OČEKÁVÁME OD TEBE, ŽE: tě baví práce s lidmi, máš chuť pracovat a učit se novým věcem, zvládneš práci s počítačem na dobré úrovni, máš dobré komunikační a prezentační schopnosti, máš příjemné vystupování a vzhled, jsi optimista, splňuješ podmínku morální a trestní bezúhonnosti, jsi spolehlivý/á a zodpovědný/á.
Zaměstnanecké výhody: bonusy/prémie, provize z prodeje.
V případě zájmu nás prosím kontaktujte výhradně e-mailem na
Na e-mail nám pošli životopis s tvou fotografií a dopis proč chceš u nás pracovat. Pokud nás Tvůj profil zaujme, budeš během jednoho týdne telefonicky kontaktován a následně pozván na osobní pohovor.






Informace o společnosti TELEFONY.CZ s.r.o.

TELEFONY.CZ s.r.o.
J. Boreckého 1590
České Budějovice
37011
IČO: 2041995
www.mobilprovas.cz
aktualizováno před více než rokem