Projektoví manažeři - kalkulanti - pracovníci kalkulací, cen a nákladů, Třinec

Finance, Administrativa / Projektoví manažeři - kalkulanti - pracovníci kalkulací, cen a nákladů

Společnost PressMetal - CZ, spol. s r. o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Staré Město 138, Třinec
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 30 000 - 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Projektoví manažeři - kalkulanti - pracovníci kalkulací, cen a nákladů (Staré Město 138, Třinec)

Aktualizace 28. 2. 2023, 18. 1. 2023, 5. 12. 2022
Požadujeme - min. SŠ vzdělání technického směru (VŠ vzdělání technického směru výhodou), znalost čtení technické a výkresové dokumentace, znalost AJ na komunikativní úrovni, praxe v oboru min. 2 roky - řízení projektů, obchodní činnost, počítačové dovednosti - AutoCAD, pokročile MS Office, informační systém, zodpovědnost, důvěryhodnost, důslednost, vysoké pracovní nasazení, dobré organizační a komunikační dovednosti, příjemné vystupování, schopnost pracovat v týmu i samostatně, výhodou - zkušenosti s vedením výroby a znalost problematiky dodávek do aut. průmyslu.
Náplň práce - komunikace a kontakt se stávajícími zákazníky, péče o zákazníky, tvorba a zpracování cenové nabídky (kalkulace) dle poptávek zákazníků, kontrola přijatých objednávek (termíny, ceny) od obchodních partnerů, hledání nových obchodních příležitostí, zákazníků, zakázek, projektů, tvorba a řízení propagace firmy, spolupráce s externími dodavateli, poskytování komplexního zákaznického servisu, příprava podkladů pro uzavírání obchodních smluv, provádění marketingových analýz, průzkum trhu, zajišťování obchodní agendy společnosti v rámci tuzemského a zahraničního trhu.
Nástup dohodou, výše mzdy dle kvalifikace, praxe a výsledků, motivační odměny nebo růst mzdy za vlastní iniciativu při rozvoji svých znalostí a dovedností v rámci pracovní pozice.
Životopis zaslat na e-mailovou adresu:
Pracoviště: Třinec

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Jiné výhody

Informace o společnosti PressMetal - CZ, spol. s r. o.

PressMetal - CZ, spol. s r. o.
Staré Město 138
Třinec
73961
IČO: 26784696
aktualizováno před 9 měsíci