Ředitel/ředitelkja příspěvkové organizace městská sportovní zařízení v litoměřicích - obchodní náměstci (ředitelé), Litoměřice

Obchod a cestovní ruch, Management / Ředitel/ředitelkja příspěvkové organizace městská sportovní zařízení v litoměřicích - obchodní náměstci (ředitelé)

Společnost Město Litoměřice

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Mírové náměstí 15, Litoměřice
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 27 250 - 40 120 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Ředitel/ředitelkja příspěvkové organizace městská sportovní zařízení v litoměřicích - obchodní náměstci (ředitelé) (Mírové náměstí 15, Litoměřice)

Informace o podmínkách výběrového řízení na stránkách www.litomerice.cz, radnice - další informace-úřední deska-výběrová řízení.
Plat uveden v souladu s nařízením vlády č.341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejné správě + příplatek za vedení, osobní ohodnocení po zapracování a uplynutí 6ti měsíční zkušební doby, nástup od 1.2.2024 nebo dohodou. 27250 Kč + příplatek za vedení+osobní příplatek - 40.120 Kč + příplatek za vedení+osobní příplatek.
Požadavky - vysokoškolské vzdělání, orientace v řízení organizace obdobné velikosti, v zákonných normách vztahujících se k energetice, správě nemovitostí, v pracovním řádu, odpadovém hospodářství a ekologii, bezpečnosti práce a zadávání veřejných zakázek výhodou, schopnost finančního plánování prostředků organizace v krátkodobém i dlouhodobém horizontu, znalost problematiky fungování příspěvkové organizace a ekonomické zásady jejího řízení, řidičské oprávnění sk. B, schopnost samostatného rozhodování a týmové spolupráce, dobré komunikační, prezentační , manažerské a organizační schopnosti, strategické a analytické myšlení. Pracovní náplň -
Vedení kolektivu pracovníků,
vyhledávání náplně a optimálního využití zařízení,
organizace sportovních a jiných programů,
příprava a uzavírání smluv se sportovními organizacemi,
uzavírání nájemních smluv pro nebytové prostory ve svěřených nemovitostech,
řízení provozu a organizace údržby spravovaných sportovních zařízení (zimní stadion, krytý bazén, letní koupaliště, fotbalový stadion, tělocvičny),
příprava koncepcí rozvoje spravovaných komplexů,
realizace výběrových řízení
příprava, administrace a realizace žádostí o dotace
Ukončení přihlášek do VŘ 15.1.2024 do 12 hod. zasílání na adresu Město Litoměřice, Mírové náměstí 15/7, Litoměřice,412 01, na obálce vyznačte " NEOTVÍRAT - Konkurz MSZ"



Informace o společnosti Město Litoměřice

Město Litoměřice
Mírové náměstí 15
Litoměřice
41201
IČO: 263958
aktualizováno před 4 měsíci