Referent/ka nákupu - nákupčí, Uherské Hradiště

Obchod a cestovní ruch / Referent/ka nákupu - nákupčí

Společnost PEVEKO, spol. s r. o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Pivovarská 545, Uherské Hradiště
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 23 000 - 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent/ka nákupu - nákupčí (Pivovarská 545, Uherské Hradiště)

Práce v české rodinné firmě - rozvoj tradice výroby ventilů více jak 30 let s cílem být spolehlivým a inovativní dodavatelem.
Náplň práce: nákup hutního materiálu a strojírenských dílů pro projekty a výrobu, zpracování požadavků na nákup ve firemním systému, vedení agendy objednávek a administrace nákupních procesů, spolupráce s dodavateli a vyjednávání výhodných podmínek, zajišťování kvalitního a včasného dodání zboží, komunikace s interními odděleními, zpracování dodavatelských reklamací, řízení vnitrofiremní dopravy a dopravy od dodavatelů, kontrola faktur za dopravu a nákup.
Požadavky: min. SŠ vzdělání nejlépe tech. oboru, ŘP "B" - aktivní řidič, komunikační schopnosti a schopnost vyjednávat, zkušenosti v oblasti nákupu hutního materiálu a strojírenských dílů ve výrobní firmě výhodou, znalost AJ na komunikativní úrovni, znalost MS Offic - pokročilý uživatel.
Nabídka: možnost realizovat své návrhy na zlepšení, benefitní program (odpočinek, sport, vzdělávání, péče o zdraví), podnikové stravování, prac. doba 7,5 hod./den.
Kontakt telefonicky nebo e-mailem (odpověď na inzerát je zároveň souhlas ke shromažďování, zpracování a uchování osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů - platí až do jeho odvolání písemnou formou)

Informace o společnosti PEVEKO, spol. s r. o.

PEVEKO, spol. s r. o.
Pivovarská 545
Uherské Hradiště
68601
IČO: 15527409
aktualizováno před 11 měsíci