Referent/ka oddělení pohledávek a ibv odboru právních služeb - specialisté v oblasti hospodaření s majetkem státu a organizací, České Budějovice

Obchod a cestovní ruch, Finance, Administrativa / Referent/ka oddělení pohledávek a ibv odboru právních služeb - specialisté v oblasti hospodaření s majetkem státu a organizací

Společnost Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Prokišova 1202, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 21 710 - 31 820 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent/ka oddělení pohledávek a ibv odboru právních služeb - specialisté v oblasti hospodaření s majetkem státu a organizací (Prokišova 1202, České Budějovice)

Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení na dobu neurčitou
Vypracovávání právních úkonů při mimosoudních vymáhání pohledávek, vypracovávání dohod o prominutí dluhu a dohod o splátkách s dlužníky a další právní úkony související s agendou pohledávek v souladu se zákonem č.219/2000 Sb., o majetku ČR a jejím vystupování v právních vztazích. Spravování a evidence smluv IBV, smluv o převodu státního majetku. Spolupráce s právními zástupci při vymáhání pohledávek v působnosti ÚP.
Požadujeme: samostatnost, spolehlivost, komunikační schopnosti, pečlivost, velmi dobrou schopnost plánování a organizování práce; loajalitu; znalost práce s PC (MS Office, ASPI, Internet); výhodou znalost práce v SAP; výhodou znalost účetnictví a schopnost rozšířit své znalosti o specifika účtování pohledávek v informačních systémech Úřadu. Státní občanství České republiky, občanství jiného členského státu Evropské unie nebo občanství státu, který je státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru. Splnění podmínek ustanovení § 17 odst. 2 a odst. 3 zákona č. 201/2002 Sb. Při nástupu do pracovního poměru požadujeme čistý výpis z rejstříku trestů. Řidičský průkaz sk. B, aktivní řidič výhodou.
Požadujeme zaslání životopisu s průběhem praxe, motivační dopis, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových si vyhrazuje právo zrušit výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu, nebude vracet dokumenty postoupené do výběrového řízení a nebude sdělovat uchazečům, kteří nebudou vybráni na pracovní pozici, která je předmětem tohoto výběrového řízení, důvody takového rozhodnutí. Úřad si vyhrazuje právo nepřijmout žádného z uchazečů. Přihlášku s požadovanými doklady zašlete mailem nebo poštou na níže uvedenou adresu nejpozději do 25. 1. 2024 (předmět mailu nebo dopisu: VŘ ref Pohl.).

Informace o společnosti Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových
Prokišova 1202
České Budějovice
37001
IČO: 69797111
aktualizováno před 4 měsíci