Referent odboru správního (odborný referent oddělení přestupků - přestupky související s provozem a podmínkami provozu na pozemních komunikacích) - ostatní úředníci jinde neuvedení, Jablonec nad Nisou

Administrativa / Referent odboru správního (odborný referent oddělení přestupků - přestupky související s provozem a podmínkami provozu na pozemních komunikacích) - ostatní úředníci jinde neuvedení

Společnost Statutární město Jablonec nad Nisou

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Mírové náměstí 3100, Jablonec nad Nisou
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 23 390 - 34 370 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent odboru správního (odborný referent oddělení přestupků - přestupky související s provozem a podmínkami provozu na pozemních komunikacích) - ostatní úředníci jinde neuvedení (Mírové náměstí 3100, Jablonec nad Nisou)

Kvalifikační předpoklady:
Vysokoškolské vzdělání minimálně v bakalářském studijním programu, nejlépe právního či technického zaměření; znalost správního řádu, profesní zkušenosti související s danou problematikou či dosavadní praxe výhodou; komunikační schopnosti, aktivní přístup k řešení problémů, schopnost jednat s lidmi; flexibilita, samostatnost, odpovědnost; uživatelská znalost práce s PC (Word, Excel, internet) ; řidičský průkaz minimálně pro sk. B řidičského oprávnění.

Popis vykonávané práce:
Vedení správních řízení (zákon č. 250/2016 Sb., zákon č. 500/2004 Sb.) souvisejících s provozem a podmínkami provozu na pozemních komunikacích ve smyslu zákona č. 56/2001 Sb., zákona č. 361/2000 Sb. apod., provádění úkonů v řízení o přestupcích, projednávání přestupků a rozhodování o nich, ukládání správních trestů (příkazem na místě, příkazem, v řádném správním řízení). Rozhodování o zadržení řidičského průkazu. Správa finanční hotovosti na základě dohody o hmotné odpovědnosti.

Nabízíme:
Perspektivní zaměstnání; odpovídající platové podmínky a zaměstnanecké výhody dané kolektivní smlouvou (příspěvek zaměstnavatele na stravování; pět dní sociálně zdravotního volna; příspěvek na penzijní pojištění); pružnou pracovní dobu; 200 hodin dovolené; možnost získání obecního bytu..

Úplné znění inzerátu vč. dalších pokynů na www.mestojablonec.cz, Magistrát, Volná místa.

Informace o společnosti Statutární město Jablonec nad Nisou

Statutární město Jablonec nad Nisou
Mírové náměstí 3100
Jablonec nad Nisou
46601
IČO: 262340
aktualizováno před 4 měsíci