Referenti územního plánování a stavebního řádu - ostatní stavební technici, Jablunkov

Stavebnictví / Referenti územního plánování a stavebního řádu - ostatní stavební technici

Společnost Město Jablunkov

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dukelská 144, Jablunkov
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 23 390 - 34 370 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referenti územního plánování a stavebního řádu - ostatní stavební technici (Dukelská 144, Jablunkov)

Požadujeme - kvalifikační předpoklady pro výkon činnosti na obecném stavebním úřadu podle ustanovení § 13a zák. č. 183/2006 Sb., v platném znění - VŠ vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru, VOŠ v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví, příp. SŠ vzdělání s maturitou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví, samostatnost, důkladnost, zodpovědnost, schopnost komunikace s lidmi, dobré vyjadřovací schopnosti v písemném a ústním projevu, ochota dále se vzdělávat, uživatelská znalost práce na PC v rozsahu ECDL zkoušky, výhodou - ŘP sk. B.
Předpokládá se - orientace v zákonech vztahujících se k problematice stavebního práva - zák. č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, znalost správního řízení a schopnost jeho správné aplikace v praxi, rámcová znalost problematiky územně samosprávného celku.
Výhodou - praxe ve veřejné správě, zvláštní odborná způsobilost dle vyhlášky MV ČR č. 512/2002 Sb.
Bližší informace včetně konkrétního výčtu všech předpokladů, požadavků a náležitosti přihlášky najdete na www.jablunkov.cz - sekce úřední deska.
Nabídky s požadovanými doklady je nutno doručit nejpozději do 16. 1. 2023 do 17:00 hod. na adresu Městský úřad Jablunkov, k rukám tajemníka, Dukelská 144, 739 91 Jablunkov nebo osobně na podatelnu MěÚ Jablunkov, č. p. 104.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Město Jablunkov

Město Jablunkov
Dukelská 144
Jablunkov
73991
IČO: 296759
aktualizováno před více než rokem