Řezník / řeznice - řezníci a uzenáři, Domažlice

Výroba a provoz / Řezník / řeznice - řezníci a uzenáři

Společnost NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Husova třída 241, Domažlice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Řezník / řeznice - řezníci a uzenáři (Husova třída 241, Domažlice)

Máte rádi maso a umíte vzít za práci? Přidejte se do našeho týmu NOVÁK MASO - UZENINY s.r.o. na pozici Řezník/řeznice. Aktuálně sháníme posily do prodejny v Domažlicích (prodejna se nachází v objektu Penny Marketu).
Hledáme šikovné lidi, které bude jejich práce bavit.
Náplň práce: bourání, opracování, porcování a příprava masa do pultu; výroba polotovarů dle platných receptur společnosti; kontrola správnosti cen a povinných údajů na cenovkách; prezentace zboží v prodejních pultech dle standardu společnosti; kontrola kvality, čerstvosti zboží; dodržování hygienických zásad; dodržování pravidel HACCP; komunikace a obsluha zákazníků; obsluha pokladny.
Požadujeme: odborné vyučení bez maturity v oboru řezník-uzenář nebo praxi s bouráním a opracováním masa; dobré komunikační dovednosti, příjemné vystupování; zodpovědný přístup k práci; samostatnost, zručnost a pečlivost; zdravotní průkaz.
Nabízíme: práci ve stabilní české společnosti; práci na trvalý pracovní poměr nebo i brigádně; zajímavé finanční ohodnocení; stravenky; multisport kartu; příspěvek na penzijní připojištění; odměnu za práci o víkendech a svátcích; slevové poukázky na nákup zboží; lázně; zvyšování mzdy na základě odpracovaných roků; odměna za výročí narozenin; zaškolení na prodejně.
Osobní, e-mailový nebo telefonický (8:00 - 18:00 hod.) kontakt.

Informace o společnosti NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.

NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.
Husova třída 241
Domažlice
34401
IČO: 61250988
aktualizováno před více než 2 roky