Řidič/řidička - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby), Chomutov

Doprava / Řidič/řidička - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby)

Společnost GiveMeFive s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva, práce na živnostenský list/ičo
Místo pracoviště náměstí 1. Máje 5584, Chomutov
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 27 000 - 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Řidič/řidička - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby) (náměstí 1. Máje 5584, Chomutov)

V případě zájmu nás kontaktujte emailem na: (do předmětu zprávy: rozvozy Chomutov), zašlete krátký životopis, pro získání dalších informací je potřeba absolvovat osobní pohovor, ke kterému obdržíte pozvánku.

Požadované vzdělání základní a vyšší.

Přijmeme pracovníky/pracovnice pro rozvážení služebním vozem, kteří mají chuť podílet se na spokojenosti zákazníků. Praxe je vítaná, ale nabízíme možnost zaměstnání i těm, kdo zkušenosti nemají. Výhoda je dostupnost provozovny v centru města. Požadujeme řidičské oprávnění skupiny B a zkušenosti ze silničního provozu alespoň 2 roky. Pracovní náplní bude rozvoz pizzy a jednoduchých pokrmů zákazníkům.

Nabízíme jízdní výhody, osobnostní rozvoj, mzdový růst.

Informace o společnosti GiveMeFive s.r.o.

GiveMeFive s.r.o.
náměstí 1. Máje 5584
Chomutov
43001
IČO: 6864503
aktualizováno před 25 dny
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Řidič/řidička - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby)