Servisní mechanik/čka - mechanici a opraváři zemědělských a lesnických strojů a zařízení, České Budějovice

Výroba a provoz / Servisní mechanik/čka - mechanici a opraváři zemědělských a lesnických strojů a zařízení

Společnost AGROZET České Budějovice, a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště U Sirkárny 501, České Budějovice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Servisní mechanik/čka - mechanici a opraváři zemědělských a lesnických strojů a zařízení (U Sirkárny 501, České Budějovice)

Chcete se stát součástí úspěšné české obchodní společnosti se šedesátiletou tradicí? V současné době hledáme kolegu/kolegyni na pozici servisní mechanik/servisní mechanička pro firemní prodejnu v Českých Budějovicích.
Co Vás čeká: hlavní náplní Vaší práce budou servis a opravy zahradní techniky. Budete komunikovat s našimi zákazníky, sjednávat s nimi servisní zakázky a následně je evidovat v našem interním systému. Součástí Vaší práce bude také objednávka náhradních dílů. S Vaším začátkem Vám pomůžeme, ale později očekáváme samostatnost, pečlivost a schopnost dotahovat věci do konce.
Jak si Vás představujeme: manuálně zručný týmový hráč s chutí do práce a ochotou učit se nové věci; aktivní, komunikativní a samostatná osobnost s prozákaznickou orientací; základní znalost práce s PC; řidičský průkaz sk. B; předchozí praxe v zákaznickém servisu a zkušenosti s opravami zahradní techniky a nářadí jsou pro Vás výhodou.
Práce, která na Vás čeká, je v čistém prostředí firemní prodejny. K dispozici máme zaměstnanecké parkoviště.
Co vám můžeme nabídnout: stabilní zaměstnání, pohodové kolegy, příjemné pracovní prostředí; měsíční odměny; 13. mzdu; příspěvek na penzijní připojištění; příspěvek na volnočasové aktivity dětí zaměstnanců; příspěvek na svatbu; příspěvek při narození dítěte; dotované stravování v prostorách zaměstnavatele; zvýhodněný telefonní tarif; věrnostní odměny dle odpracovaných let; odměny dle životních jubileí; 5 týdnů dovolené; pravidelné vzdělávací kurzy pro zvyšování kvalifikace.
Pokud Vás naše nabídka zaujala, pošlete nám svůj životopis. Velice rádi se s Vámi seznámíme. Telefonický kontakt možný od pondělí do pátku v době 8:00-15:00 hodin.

Informace o společnosti AGROZET České Budějovice, a.s.

AGROZET České Budějovice, a.s.
U Sirkárny 501
České Budějovice
37004
IČO: 28113128
www.agrozet.cz
aktualizováno před 11 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Výroba a provoz