Servisní technik/technička - elektromechanici elektrických zařízení (kromě zařízení v dopravních prostředcích), Hořenice

Výroba a provoz, Služby / Servisní technik/technička - elektromechanici elektrických zařízení (kromě zařízení v dopravních prostředcích)

Společnost PP POHONY s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště 45, Hořenice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 28 000 - 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Servisní technik/technička - elektromechanici elektrických zařízení (kromě zařízení v dopravních prostředcích) ( 45, Hořenice)

Pracovní pozice na dobu neurčitou, pružná pracovní doba, nástup možný ihned nebo po dohodě.

Požadavky: SOU /SŠ elektrotechnického směru, řidičský průkaz skupiny B, znalost práce na PC, odpovědnost, spolehlivost, samostatnost, časová flexibilita, odborná způsobilost podle vyhl. 50, pečlivost, preciznost v odevzdávané práci, technické myšlení (orientace ve výkresech, technických schématech a specifikacích.

Náplň práce: práce v terénu spojené s montáží a servisem elektrických rozvaděčů a elektrovýstroje vodohospodářských staveb, analýza a správné vyřešení požadavků zákazníka na místě.

Zaměstnavatel nabízí: zvyšování kvalifikace, stravenkový paušál, mimořádné prémie, služební telefon, paušál, data, příspěvek na penzijní/ životní pojištění, příspěvek na rekreaci.

V případě zájmu prosíme o zaslání životopisu na e-mail.:

Informace o společnosti PP POHONY s.r.o.

PP POHONY s.r.o.
45
Hořenice

IČO: 28820444
aktualizováno před více než rokem