Směnový technik - mechanici a opraváři průmyslových strojů a zařízení, Hodonín

Výroba a provoz / Směnový technik - mechanici a opraváři průmyslových strojů a zařízení

Společnost International Automotive Components Group s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště U Kyjovky 4000, Hodonín
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Směnový technik - mechanici a opraváři průmyslových strojů a zařízení (U Kyjovky 4000, Hodonín)

Pracoviště: U Kyjovky 4000/9, 695 01 Hodonín. Popis práce: provádí uvolňování jednotlivých procesů a řídí se platnými vydanými dokumenty, provádí diagnostiku problémů, jejich analýzu a řešení, podílí se na zavádění nových projektů do provozu, má pravomoc zastavit výrobu v případě poruchy strojního zařízení s vlivem na bezpečnost. Spolupracuje s pracovníky oddělení údržby na odstraňování poruch. Provádí preventivní údržbu v předepsaném rozsahu dle zavedeného systému a její evidence (LN). Provádí standardní výměny nástrojů. Zajišťuje blokaci pracovišť (LOTO). Je schopen samostatné optimalizace bez další potřebné kontroly. Samostatně řeší technické problémy. Práce s X-trace (vyhledávání informací o dílech, typy vad, hod. reporty).
Požadavky na uchazeče: SŠ nebo odborné vyučení ve strojírenském oboru, praxe - min. 3 roky ve strojírenském průmyslu, znalost práce s PC (MS Office), řidičský průkaz sk. B, samostatnost a odpovědnost, schopnost řešit technické problémy, pozitivní vztah k technice. Znalost AJ nebo NJ výhodou. Znalost procesů Slush, Scoring výhodou, znalost práce s roboty ABB výhodou.
Měsíční prémie ihned od nástupu, dovolená navíc, příspěvek na stravování, měsíční příspěvek na investiční životní pojištění nebo penzijní připojištění, příspěvek na sportovní aktivity, podpora zlepšovacích návrhů, aj. Kontakt na tel. 518 390 581, na mail:

Informace o společnosti International Automotive Components Group s.r.o.

International Automotive Components Group s.r.o.
U Kyjovky 4000
Hodonín
69501
IČO: 49681311
aktualizováno před téměř 3 roky