Sociální pracovníci do homesharingu - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené), Valašské Meziříčí

Zdravotnictví / Sociální pracovníci do homesharingu - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené)

Společnost Centrum ÁČKO, příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Husova 402, Valašské Meziříčí
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 14 900 - 21 700 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Sociální pracovníci do homesharingu - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené) (Husova 402, Valašské Meziříčí)

SOCIÁLNÍ PRACOVNÍCI DO HOMESHARINGU
Pracovní smlouva na 1/2 roku. Možnost prodloužení pracovního poměru
POŽADUJEME: Schopnost empatie, dobré komunikační a organizační dovednosti, otevřenost pro nové věci, schopnost pracovat v týmu a ochotu podílet se na podobě nové služby. Požadujeme vysokoškolské vzdělání, splnění vzdělání na pozici sociálního pracovníka dle 110 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách . Vítáme znalost problematiky a metod práce s cílovou skupinou, ŘP skupiny B výhodou, flexibilitu, pracovitost.
NÁPLŇ PRÁCE:hledáme sociální pracovníky pro naši nově vznikající službu homesharing. Homesharing hledá do svého nově vznikajícího týmu sociální pracovníky. Jedná se o práci na částečný úvazek - 0,5. Pracujeme s rodinami s dětmi s mentálním nebo kombinovaným postižením nebo poruchou autistického spektra.
NABÍZÍME: FKSP, 5 týdnů dovolené
První kontakt: Životopis zasílejte do 30.11.2023 na

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Centrum ÁČKO, příspěvková organizace

Centrum ÁČKO, příspěvková organizace
Husova 402
Valašské Meziříčí
75701
IČO: 851710
aktualizováno před 6 měsíci