Sociální pracovníci v sociálních službách - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené), Havířov

Zdravotnictví / Sociální pracovníci v sociálních službách - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené)

Společnost DON BOSKO HAVÍŘOV o.p.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště U Hřiště 762, Havířov
Minimální vzdělání Střední odborné bez maturity a bez vyučení
Výše ohodnocení 18 000 - 22 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Sociální pracovníci v sociálních službách - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené) (U Hřiště 762, Havířov)

Jedná se o práci s dětmi v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež - Klub Přístav. Podmínkou výkonu činnosti pracovníka v sociálních službách/sociálního pracovníka je absolvované vzdělání dle zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách, trestní bezúhonnost, samostatnost, zodpovědnost, schopnost týmové práce, komunikační a organizační dovednosti, odolnost vůči stresu, praxe s obdobnou cílovou skupinou výhodou (děti a mládež 6-19 let, etnické menšiny), dobrou znalost práce na PC, internetu. Pracovní doba 9:30 - 18:00 hod, měsíční mzda dle délky praxe.

Způsob kontaktu: životopis zasílat na e-mail

Informace o společnosti DON BOSKO HAVÍŘOV o.p.s.

DON BOSKO HAVÍŘOV o.p.s.
U Hřiště 762
Havířov
73564
IČO: 63024730
aktualizováno před téměř 3 roky