Sociální pracovník/ce - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené), Liberec

Zdravotnictví / Sociální pracovník/ce - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené)

Společnost Domov seniorů Vratislavice, příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště U Sila 321, Liberec
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 27 430 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Sociální pracovník/ce - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené) (U Sila 321, Liberec)

Hledáme novou kolegyni/kolegu na částečný úvazek do naší organizace, nástup možný od 1/2024, nebo dle domluvy, smlouva na 1 rok s možností prodloužení. Částečný úvazek - 4 hod denně, Platové zařazení: 10. platová třída dle NV č. 341/2017 Sb., ve znění pozdějších předpisů, platový stupeň dle prokázané délky praxe od 27.430, -Kč do 40.110, - Kč, při plném úvazku. Po zapracování možnost osobního ohodnocení.
Náplň práce: Provádění kompletní sociální agendy - jednání se zájemcem o pobytovou službu, jednání s žadatelem, sociální šetření s rodinnými příslušníky. Individuální plánování služby uživatele, komunikace, s úřady.
Požadujeme: Splnění kvalifikačních požadavků stanových zákonem o soc. službách č. 108/2006, praxe v oboru vítána, trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost, pečlivost, samostatnost, zodpovědnost, ŘP skupiny "B" výhodou.
Nabízíme: Příjemný kolektiv, 5 týdnů dovolené + 3 dny sick days, dotované závodní stravování ve vlastní jídelně, výhody FKSP (např. vstupenky do bazénu, do ZOO, masáže)
V případě zájmu předkládejte strukturovaný životopis + motivační dopis. Vždy s označením "Sociální pracovník". Vše je možné zaslat elektronicky na adresu: nebo doložit osobně Po-Pá v době od 8:00 do 12:00 či písemně na adresu příspěvkové organizace, a to nejpozději do 8. 12. 2023.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Domov seniorů Vratislavice, příspěvková organizace

Domov seniorů Vratislavice, příspěvková organizace
U Sila 321
Liberec
46311
IČO: 10898174
aktualizováno před 6 měsíci