Sociální pracovník centra krizové intervence - vedoucí krizových lůžek - sociální pracovníci specialisté v oblasti poradenství (včetně pedagogicko-psychologických poraden), Ústí nad Labem

Zdravotnictví, Výchova a vzdělávání / Sociální pracovník centra krizové intervence - vedoucí krizových lůžek - sociální pracovníci specialisté v oblasti poradenství (včetně pedagogicko-psychologických poraden)

Společnost Spirála, Ústecký kraj, z. s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště K Chatám 22, Ústí nad Labem
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 25 000 - 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Sociální pracovník centra krizové intervence - vedoucí krizových lůžek - sociální pracovníci specialisté v oblasti poradenství (včetně pedagogicko-psychologických poraden) (K Chatám 22, Ústí nad Labem)

Místo výkonu práce:K Chatám č.p. 22, Skorotice, Ústí nad Labem.
Vhodné pro sociální pracovníky se zkušeností v přímé práci s klienty, s řízením kolektivu, ev. projektovou činností. Výcvik v krizové intervenci nebo terapeutický výcvik výhodou. Jedná se o týmovou práci ve dvousměnném provozu. Uchazeči musí splňovat kvalifikační předpoklady dle Zákona o sociálních službách Zákon č. 108/2006 - dokončené vzdělání (Dis., VOŠ, Bc., Mgr.) dle vypsaných oborů.Při stanovení výše mzdy zohledňujeme dosažené vzdělání a praxi, nabízíme příplatek za vedení úseku.
Kontakt:
Motivační dopis a CV zasílejte do 31. 12. 2021 na adresu: Organizace si vyhrazuje právo pozvat uchazeče k ústnímu pohovoru s prohlídkou pracoviště. Více o službách organizace Spirála na www.spirala-ul.cz.

Informace o společnosti Spirála, Ústecký kraj, z. s.

Spirála, Ústecký kraj, z. s.
K Chatám 22
Ústí nad Labem
40340
IČO: 68954221
aktualizováno před více než 2 roky