Sociální pracovník - sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené, Jindřichův Hradec

Zdravotnictví / Sociální pracovník - sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené

Společnost MESADA, z.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Kmentova 90, Jindřichův Hradec
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 13 300 - 26 600 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek, práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Sociální pracovník - sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené (Kmentova 90, Jindřichův Hradec)

Požadujeme: odbornou způsobilost dle § 109 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (uchazeč bez příslušného vzdělání nebude pozván na výběrové řízení), znalost práce na PC (Word, Excel), samostatnost, zodpovědnost, respektující přístup k lidem se zdravotním postižením, schopnost řešení neobvyklých situací, velmi dobré komunikační schopnosti, empatii a schopnost sebereflexe, psychickou odolnost, bezúhonnost

Náplň práce: sociální pracovník ve službě sociální rehabilitace - individuální práce s uživateli služby sociální rehabilitace, zejména podpora osob se zdravotním postižením při uplatnění na trhu práce a při řešení jejich nepříznivé životní situace, vedení dokumentace, sociální pracovník ve službě osobní asistence - jednání se zájemci, vedení dokumentace, vedení malého týmu asistentů, případně záskoky za nepřítomné asistentky. Pracovní smlouva na rok s možností prodloužení. Úvazek 0,5 až 1,0.

Životopis a motivační dopis doručit písemně na adresu MESADA, z. s., nábřeží 1. máje 2518, 397 01 Písek nebo elektronicky na do 15. 7. 2022 do 12:00 hod. O zařazení do výběrového řízení, které proběhne v Jindřichově Hradci, Vás budeme telefonicky informovat.

Informace o společnosti MESADA, z.s.

MESADA, z.s.
Kmentova 90
Jindřichův Hradec
37701
IČO: 26587955
aktualizováno před téměř 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Jindřichův Hradec v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Jindřichův Hradec v oboru Zdravotnictví