Sociální pracovník - sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené, Jindřichův Hradec

Zdravotnictví / Sociální pracovník - sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené

Společnost MESADA, z.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Kmentova 90, Jindřichův Hradec
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 30 000 - 34 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Sociální pracovník - sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené (Kmentova 90, Jindřichův Hradec)

Náplní práce je individuální práce s uživateli dvou sociálních služeb: "sociální rehabilitace" a "osobní asistence" poskytovaných v Jindřichově Hradci. V rámci služby sociální rehabilitace se jedná o podporu osob se zdravotním postižením při jejich uplatnění na trhu práce, řešení jejich nepříznivé životní situace, nácvik potřebných schopností a dovedností, pomoc při uplatňování jejich práv nebo při obstarávání osobních záležitostí aj.
Osobní asistence je určena seniorům, kterým je služba poskytována v jejich domácnosti. Sociální pracovník jedná s novými zájemci o službu, individuálně službu s uživateli plánuje, zajišťuje dostupnost služby osobními asistenty, službu také sám vykonává, řeší potřebné záležitosti pro uživatele jako např. vyřízení příspěvku na péči, kompenzační pomůcky atp.
Požadujeme vzdělání dle § 110 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, znalost práce na PC (Word, Excel), samostatnost, zodpovědnost, respektující přístup k lidem se zdravotním postižením, velmi dobré komunikační schopnosti, empatii a schopnost sebereflexe.
Nabízíme 5 týdnů dovolené, podporu formou supervize, zaškolení do problematiky, zajímavou práci s lidmi se zdravotním postižením a seniory.
Motivační dopis s životopisem prosím zasílejte na e-mail a O termínu výběrového řízení budou vybraní zájemci telefonicky informováni. Termín nástupu do pracovního poměru dle dohody.

Informace o společnosti MESADA, z.s.

MESADA, z.s.
Kmentova 90
Jindřichův Hradec
37701
IČO: 26587955
aktualizováno před 2 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Jindřichův Hradec v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Jindřichův Hradec v oboru Zdravotnictví