Specialista/ka dávek ssp a dávek pěstounské péče - ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti, Kroměříž

Zdravotnictví / Specialista/ka dávek ssp a dávek pěstounské péče - ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti

Společnost Úřad práce České republiky

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Kotojedská 269, Kroměříž
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 19 730 - 28 920 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Specialista/ka dávek ssp a dávek pěstounské péče - ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti (Kotojedská 269, Kroměříž)

Úřad práce České republiky - Krajská pobočka ve Zlíně, Kontaktní pracoviště Kroměříž

- Hlavní náplň činnosti: Příjem žádostí o dávky státní sociální podpory a dávky pěstounské péče. Kompletace podkladů k žádostem. Komplexní zpracování, posuzování a vyhodnocování nároku na dávky dle zákona č. 117/1995 Sb., o státní sociální podpoře, zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně právní ochraně dětí a v souladu s dalšími právními normami. Vedení správního řízení. Komunikace s klienty a poskytování poradenství v oblasti dávek SSP a dávek PP.

- Kvalifikační a další požadavky: Ukončené SŠ vzdělání. Praxe v oblasti státní správy výhodou. Vhodné i pro OZP. Výborná uživatelská znalost práce s PC. Komunikační dovednosti - schopnost jednat s klienty v problémových situacích, odolnost vůči stresu. Samostatnost, pečlivost, důslednost.Svéprávnost, bezúhonnost, zdravotní způsobilost.

- Pracovní podmínky: Platové zařazení v souladu s platnými právními předpisy, platová třída 9. Pružná pracovní doba - plný úvazek. Předpokládaný nástup červenec 2021. Pracovní poměr na dobu určitou po dobu dočasné pracovní nepřítomnosti.
- Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna (sick days), 1 den volna na vyřízení osobních záležitostí, stravenky v hodnotě 90 Kč, příspěvky z fondu kulturních a sociálních potřeb, odměny k životním a pracovním výročím

- V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete, prosím, elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis a kopii dokladu o dosaženém vzdělání, nejpozději do 7. června 2021 na e-mailovou adresu Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení.

Informace o společnosti Úřad práce České republiky

Úřad práce České republiky
Kotojedská 269
Kroměříž
76701
IČO: 72496991
https://www.uradprace.cz/web/cz/kariera-na-up-cr?p_r_p_categoryId=38274&p_r_p_resetCur=true
aktualizováno před téměř 3 roky

Další pracovní nabídky v okrese Kroměříž v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Kroměříž v oboru Zdravotnictví