Specialista/ka pro akvizice zakázek v oblasti měření a regulace - specialisté v oblasti prodeje a nákupu informačních a komunikačních technologií, České Budějovice

Obchod a cestovní ruch, Informační technologie / Specialista/ka pro akvizice zakázek v oblasti měření a regulace - specialisté v oblasti prodeje a nákupu informačních a komunikačních technologií

Společnost dataPartner s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Senovážné nám. 241, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 30 000 - 60 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Specialista/ka pro akvizice zakázek v oblasti měření a regulace - specialisté v oblasti prodeje a nákupu informačních a komunikačních technologií (Senovážné nám. 241, České Budějovice)

Co vás čeká? Aktivní vyhledávání nových zakázek a realizace projektů MaR, péče o svěřené stávající zákazníky, identifikace požadavků zákazníka, analýza situace, konzultace, návrhy a prezentace vhodných řešení pro zákazníka, zpracování nabídek a obchodních případů, prezentace produktů a návrhů řešení u jednotlivých klientů, prezentace společnosti a jejích produktů na výstavách a veletrzích doma i v zahraničí, vedení přehledu obchodních případů v CRM.
Požadavky: SŠ/VŠ vzdělání, nejlépe ekonomického či technického zaměření; min. 3 roky praxe a zkušeností s akvizicí, vyžadujeme zkušenost s akviziční činností v oboru MaR; rozvinuté obchodní a prezentační dovednosti; řidičský průkaz skup. B- aktivní řidič, ochota cestovat; ochota učit se a aktivní přístup k sebevzdělávání; samostatnost, spolehlivost a aktivní přístup; časová flexibilita, týmovost, schopnost práce pod tlakem; schopnost odborné argumentace, přesvědčivost a příjemné vystupování.
Oceníme znalosti: aktivní znalost AJ, aktivní znalost NJ slovem i písmem (min. úroveň B2).
Co můžeme nabídnout? Zázemí stabilní české společnosti; příjemné pracovní prostředí v přátelském kolektivu v centru Českých Budějovic; zajímavou a dlouhodobě perspektivní pracovní náplň; technickou podporu ze strany projektantů MaR a techniků společnosti; zaškolení, možnost profesního růstu; systém firemního vzdělávání vč. jazykových kurzů; práci s využitím moderních technologií; firemní akce; mimopracovní aktivity; motivující platové ohodnocení dle praxe a dovedností v rozsahu 30 000 Kč až 60 000 Kč (fixní mzda + výkonnostní složka + motivující provize z prodejů), progresivní provizní řád.
Zaměstnanecké výhody: flexibilní začátek a konec pracovní doby, příspěvek na stravování, bonusový systém odměňování.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem.

Informace o společnosti dataPartner s.r.o.

dataPartner s.r.o.
Senovážné nám. 241
České Budějovice
37001
IČO: 25178636
www.datapartner.cz
aktualizováno před asi 2 roky