Specialisté v oblasti prodeje a nákupu it - associate director program manager - specialisté v oblasti prodeje a nákupu informačních a komunikačních technologií, Praha

Obchod a cestovní ruch, Informační technologie / Specialisté v oblasti prodeje a nákupu it - associate director program manager - specialisté v oblasti prodeje a nákupu informačních a komunikačních technologií

Společnost Moody´s Analytics Czech Republic s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Pernerova 691, Praha
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 100 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Specialisté v oblasti prodeje a nákupu it - associate director program manager - specialisté v oblasti prodeje a nákupu informačních a komunikačních technologií (Pernerova 691, Praha)

V této pozici budete jako člen skupiny CS Structured Solution spravovat a koordinovat strukturová řešení v oblasti finančního trhu. Jako programový manažer budete zodpovědný za úspěšnou realizaci prodeje produktů a služeb společnosti Moody's stávajícím a novým klientům. Budete spolupracovat s různými interními týmy i samostatně zajišťovat soulad projektů s nejlepší praxí definovanou CS Structured Product Program Management Office.
Budete velmi úzce spolupracovat s externími partnery na zvýšení tržeb v rámci jednotlivých prodejních modelů, vyhledávat nové příležitosti na trhu. Požadujeme znalost anglického jazyka, vysokoškolské vzdělání v oblasti inženýrství, ekonomiky, IT nebo finančního managementu, výborné komunikační, manažerské a organizační schopnosti, jakož i schopnost efektivního řešení problémů.

Informace o společnosti Moody´s Analytics Czech Republic s.r.o.

Moody´s Analytics Czech Republic s.r.o.
Pernerova 691
Praha
18600
IČO: 29050286
aktualizováno před více než 2 roky