Správce programového zařízení (m/ž) - systémoví administrátoři, správci počítačových sítí, České Budějovice

Informační technologie / Správce programového zařízení (m/ž) - systémoví administrátoři, správci počítačových sítí

Společnost Jihočeský kraj

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště U Zimního stadionu 1952, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 27 250 - 43 370 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Požadované jazyky {:cs=>"Angličtina"} {:cs=>"Čeština"}

Detail pracovní nabídky na pozici: Správce programového zařízení (m/ž) - systémoví administrátoři, správci počítačových sítí (U Zimního stadionu 1952, České Budějovice)

Pracovní pozice vhodná pro osoby zdravotně znevýhodněné.
Vaší náplní bude zejména: řešení požadavků uživatelů, správa agendových aplikací, deployment aplikací- kompletní správa životního cyklu aplikací, správa Active Directory, GPO, správa IDM, správa Microsoft 365 (Exchange, Sharepoint, Teams, Forms, Booking …), implementace cloudových služeb Microsoft 365, správa serverů zejména v roli IIS a MSSQL, skriptování v PowerShellu (automatizace rutinní práce), RPA- robotizace procesů, neustále přemýšlet o vylepšování našich služeb.
Obor školního vzdělání: informační technologie, technický apod.
Znalosti oboru: základním technickým požadavkem jsou vaše znalosti a zkušenosti se správou WINDOWS systémů, infrastrukturou a službami Office 365.
Dále očekáváme: dobrou znalost Active Directory, znalost prostředí Microsoft 365, zkušenosti se správou MSSQL server, Windows server 2016 / 2019 / 2022, smysl pro bezpečnost, češtinu jako pracovní jazyk, angličtina minimálně pasivně.
Výhodou jsou znalosti: skriptování v PowerShellu, prostředí Microsoft 365, zkušenosti se sítěmi.
Další předpoklady a znalosti: ochota komunikovat s dodavateli a uživateli; schopnost analyticky a koncepčně myslet, schopnost týmové práce, samostatnost po zaučení. Praxe v oboru výhodou.
Zaměstnanecké výhody: 25 dní dovolené + 5 dní placeného volna pro případ zdravotní indispozice (SICK DAYS); motivující platové ohodnocení dle dosahovaných pracovních výsledků; příspěvky na rekreaci, sport, kulturu, zdravotnické pomůcky, penzijní připojištění, stravování; možnost dalšího vzdělávání.
Termín a způsob zaslání přihlášky: přihlášky s požadovanými doklady doručte osobně, popřípadě zašlete na adresu: Jihočeský kraj, Krajský úřad, U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice, odbor Kancelář ředitele krajského úřadu tak, aby na krajský úřad byly doručeny nejpozději do 28. 6. 2023.
Přihláška je ke stažení na: https://www.kraj-jihocesky.cz/volna-mista-vyberova-rizeni.
Přílohy přihlášky jsou:
1. životopis, ve kterém uveďte údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech, dále o dovednostech týkajících se správních činností,
2. výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (originál případně ověřená kopie); u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem (pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením),
3. ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Jihočeský kraj

Jihočeský kraj
U Zimního stadionu 1952
České Budějovice
37001
IČO: 70890650
https://www.kraj-jihocesky.cz/volna-mista-vyberova-rizeni
aktualizováno před 11 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Informační technologie

Všechny pracovní inzeráty v okrese České Budějovice v oboru Informační technologie