Vedoucí menzy jihočeské univerzity - vedoucí provozu školních jídelen a menz, České Budějovice

Výroba a provoz / Vedoucí menzy jihočeské univerzity - vedoucí provozu školních jídelen a menz

Společnost Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 800, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí menzy jihočeské univerzity - vedoucí provozu školních jídelen a menz (Studentská 800, České Budějovice)

Pracovní náplň: řídí, organizuje přípravu a výdej jídel v zařízení Menzy Jihočeské univerzity, výdejnách menzy a v zařízeních smluvních odběratelů včetně sestavení jídelníčku; odpovídá za kalkulace cen jídel a zajišťuje rauty a občerstvení; organizuje a řídí činnost menzy v souladu s rozpočtovými pravidly; provádí odborné školení pracovníků menzy, v rozsahu platné legislativy BOZP a předpisů JU; odpovídá a zpracovává zprávy HACCP; zajišťuje veškeré činnosti týkající se oprav a údržby zařízení v souladu s platnými bezpečnostními a protipožárními předpisy; účastní se veškerých kontrol prováděných z úrovně externích i vnitřních oprávněných kontrolních orgánů; odpovídá za dodržování hygienických předpisů, BOZP a PO a ochrany majetku v rozsahu platné legislativy týkající se společného stravování; kontroluje smlouvy s odběrateli, připravuje výběrová řízení na nákup materiálu; zodpovídá za evidenci odpadů, výkazy práce, inventury majetku.
Požadujeme: SO/SŠ vzdělání se zaměřením na gastronomii; praxi min. 3 roky ve stravovacím provozu, trestní bezúhonnost; zkušenosti s vedením většího kolektivu lidí; zkušenosti s administrativní činností, znalost práce na PC; schopnost pracovat samostatně i v týmu, výborné komunikační schopnosti; znalost systému kritických bodů HACCP výhodou; znalost normování jídel; ŘP sk. B, aktivní řidič výhodou.
Nabízíme: zajímavou práci s možností profesního rozvoje; práci v příjemném kolektivu; perspektivu zaměstnání; zaměstnanecké kurzy, další vzdělávání, závodní stravování.
Zaměstnanecké benefity: 5 týdnů dovolené, 4 dny indispozičního volna, dotované stravování nebo stravenky, zvýhodněné mobilní volání či bankovní služby u partnerské banky, MS Office zdarma pro soukromé využití, dětská skupina pro děti zaměstnanců přímo v kampusu apod.
Nástup: ihned nebo po dohodě.
Pracovní poměr: doba určitá 1 rok s tříměsíční zkušební dobou, možnost prodloužení na dobu neurčitou.
Mzda: dle mzdového předpisu JU.
Strukturovaný profesní životopis, motivační dopis a kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání s označením "Vedoucí menzy KaM JU" zašlete na e-mail: do 30. 6. 2023..
Uchazeči, kteří budou vybráni k osobnímu pohovoru, budou písemně informováni.

Informace o společnosti Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Studentská 800
České Budějovice
37005
IČO: 60076658
kam.jcu.cz
aktualizováno před 11 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Výroba a provoz