Strojírenský dělník/strojírenská dělnice - seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích), České Budějovice

Výroba a provoz / Strojírenský dělník/strojírenská dělnice - seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích)

Společnost Groz-Beckert Czech s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště U Sirkárny 739, České Budějovice
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 25 320 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Strojírenský dělník/strojírenská dělnice - seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích) (U Sirkárny 739, České Budějovice)

Během své práce budete součástí týmu strojírenských dělníků, kteří samostatně pracují v sériové výrobě. Součástí Vaší práce bude především obsluha a seřizování omílacího stroje a dalších strojů.
Zapadnete lépe do party: pokud Vám nevadí práce s pevně daným postupem v riziku hluku, máte-li zkušenosti z oblasti strojírenství, pokud jste manuální zručný a fyzicky zdatný.
Pracovní doba Vám uteče díky: rozmanitosti a různorodosti výrobních zakázek; práci na různých pracovištích při flexibilní výpomoci; dobré partě kolegů, kteří vám vždy poradí.
Vaše odměna za dobrou práci: 25 320 Kč + 15% prémie + 13. a 14. mzda.
Nejen na mzdu se můžete těšit: výplatní termín 11. den v měsíci; 5 týdnů dovolené; volné dny k vyřízení vybraných osobních záležitostí nad rámec zákoníku práce; dotované závodní stravování, výběr z 5 menu, cena oběda 31 Kč, vybavené svačinové místnosti; rekreační zařízení na Lipně.

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Podnikové stravování
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Groz-Beckert Czech s.r.o.

Groz-Beckert Czech s.r.o.
U Sirkárny 739
České Budějovice
37004
IČO: 25179811
www.snovaprace.cz
aktualizováno před asi rokem

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Výroba a provoz

Všechny pracovní inzeráty v okrese České Budějovice v oboru Výroba a provoz