Strojní zámečník (ž/m) - zámečníci strojů, České Budějovice

Výroba a provoz / Strojní zámečník (ž/m) - zámečníci strojů

Společnost Pronovo, s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Družstevní 115, České Budějovice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 32 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Strojní zámečník (ž/m) - zámečníci strojů (Družstevní 115, České Budějovice)

Společnost Pronovo, s.r.o působí v Českých Budějovicích od roku 1997. Hlavní náplní činnosti firmy je výroba a prodej zdvihací, manipulační techniky a bezpečnost práce. V rámci těchto činností zajišťujeme servis, revize, školení a odborné konzultace.
Naše firemní kultura je založena na komunikaci a důvěře, spolupracujeme jako rovnocenní partneři. Rádi čelíme novým výzvám a posouváme věci dále. Je pro nás důležité, aby se každý mohl zapojit a měl šanci přiložit ruku ke společnému cíli. Jsme otevřeni podnětům a návrhům na zlepšení. Do naší společnosti hledáme spolupracovníky s chutí prokázat vlastní iniciativu a dál na sobě pracovat. Práce mění život, tak změňte k lepšímu ten svůj a přidejte se do našeho týmu.
Strojní zámečník vykonává práce související se sestavováním částí strojů a strojních zařízení, konečnou úpravu a vizuální kontrolu vyráběných dílů.
Vaše náplň práce: čtení a použití technických podkladů; zpracovávání jednoduchých náčrtků k doplnění technologického postupu zámečnické práce; konečná úprava a vizuální kontrola vyráběných dílů; ruční opracovávání strojních součástí pilováním, řezáním, sekáním, rovnáním, ohýbáním, vrtáním a vystružováním; závitování a superfiniš broušených dílů; sestavování částí strojů a strojních zařízení; zaškrabávání, zabrušování, vyvažování, slícování, spojování šrouby, nýty, pájení a svařování částí strojů; ošetřování a údržba používaných nástrojů, nářadí, zařízení a dalších pomůcek; poskytování informací při řešení technických nebo provozních problémů.
Váš profil: vyučení v oboru strojní zámečník výhodou, nikoliv podmínkou; praxe v oboru výhodou, ale rádi si Vás zaučíme; svářečský průkaz výhodou; aktivní přístup k práci, manuální zručnost, pečlivost, technická a fyzická zdatnost; samostatnost, spolehlivost, odpovědnost, flexibilita, cílevědomost, preciznost; ochota pracovat přesčas; řidičský průkaz skupiny B, ostatní skupiny výhodou.
Co nabízíme: o naše spolupracovníky pečujeme stejně dobře jako o naše zákazníky; smlouvu na dobu neurčitou (po zapracování), abyste věděli, že s vámi počítáme; zajímavé finanční ohodnocení; nadstandardní platové ohodnocení při práci přesčas a spaní mimo domov; občerstvení na pracovišti; prémie k Vánocům; příspěvek na životní pojištění; příspěvek na ochranné pomůcky a pracovní oblečení; samozřejmostí je příspěvek na stravování; odměníme Vás navíc při pracovním nebo životním jubileu; podpoříme vás v profesním i osobním rozvoji, zajímavá firemní školení a v neposlední řadě také utužíme společně vztahy na neformálních firemních akcích.
Kde budete pracovat: v sídle firmy v Českých Budějovicích, velmi často i po celé ČR.
Datum nástupu: ihned.
Připojte se k nám a budete mít příležitost pracovat v přátelském a příjemném prostředí se skvělými lidmi.
Neváhejte a zašlete profesní životopis s krátkým, ale úderným motivačním dopisem Lucii Sieberové, tel.: 725 976 247. Těšíme se na Vás.






Informace o společnosti Pronovo, s.r.o.

Pronovo, s.r.o.
Družstevní 115
České Budějovice
37006
IČO: 26047659
aktualizováno před asi rokem

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Výroba a provoz