Technický pracovník - vedoucí technického oddělení - specialisté v oblasti zootechniky, Ostrava

Věda a výzkum, Zemědělství a lesnictví / Technický pracovník - vedoucí technického oddělení - specialisté v oblasti zootechniky

Společnost Zoologická zahrada a botanický park Ostrava, příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Michálkovická 2081, Ostrava
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 25 510 - 33 790 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Technický pracovník - vedoucí technického oddělení - specialisté v oblasti zootechniky (Michálkovická 2081, Ostrava)

Místo výkonu práce: ZOO Ostrava
Přihlášky s životopisem, prosím, zasílejte nejpozději do pondělí 17. 5. 2021 do 14:00 hodin na e-mailovou adresu
Termín výběrového řízení: pondělí 24. 5. 2021 v 9 hodin v Zoo Ostrava. Pozvánka (potvrzení účasti) Vám bude zaslána v odpovědi na Vámi zaslaný životopis e-mailem.
Možný termín nástupu: od června 2021.
V případě nesplnění požadavků na vzdělání a způsobilost si s ohledem na časové možnosti vyhrazujeme právo na takovéto přihlášky nereagovat!

Požadavky:
Minimální stupeň vzdělání - Vysokoškolské vzdělání technického zaměření (podmínka), praxe minimálně 2 roky ve vedoucí pozici technické a provozně-technické. Jazyková vybavenost (angličtina, němčina) je výhodou. Dále požadujeme řidičské oprávnění sk. B a alespoň uživatelskou dobrou znalost práce s PC. Řidičské oprávnění skupiny C, T je výhodou.
Jiné nutné požadavky:
S ohledem na vysokou odbornou náročnost požadujeme flexibilitu, vysoké pracovní nasazení a schopnost pracovat v pracovních kolektivech, dále svědomitost a samostatnost a zejména schopnost vedení kolektivu 20 a více lidí.

Nabízíme:
Mimořádně zajímavou práci v příjemném prostředí, možnost dále se vzdělávat a odborně růst, nabízíme práci v dobrém kolektivu a možnost podílet se na rozvoji Zoo a BP Ostrava.
Platové podmínky - platová třída 11 (viz platové tabulky a třídy zaměstnanců ve veřejných službách a správě - platy hrazené z veřejných financí jsou zcela určeny tabulkami dle Nařízení vlády č. 300/2019 Sb. Příloha č.1).

Zaměstnanecké výhody:
Týden dovolené navíc (5 týdnů), zajištěno stravování v rámci ZOO, příspěvek zaměstnavatele na stravování, odměny při dlouhodobých pracovních výročích, výhody pro blízké v rámci nejbližší rodiny, odborný a profesní růst, možnost zdarma získat referenční zkoušky pro řízení služebních vozidel, stejnokrojové vybavení.

Informace o společnosti Zoologická zahrada a botanický park Ostrava, příspěvková organizace

Zoologická zahrada a botanický park Ostrava, příspěvková organizace
Michálkovická 2081
Ostrava
71000
IČO: 373249
aktualizováno před asi 3 roky

Další pracovní nabídky v okrese Ostrava-město v oboru Věda a výzkum, Zemědělství a lesnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Ostrava-město v oboru Věda a výzkum, Zemědělství a lesnictví