Technik - plánování výroby elektromobility - tuzemské a zahraniční projekty - strojírenští technici technologové, normovači, Mladá Boleslav

Výroba a provoz / Technik - plánování výroby elektromobility - tuzemské a zahraniční projekty - strojírenští technici technologové, normovači

Společnost EngiTec Office s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 38 000 - 57 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Technik - plánování výroby elektromobility - tuzemské a zahraniční projekty - strojírenští technici technologové, normovači (tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav)

Prvotní kontakt:
Telefon: 733 550 169
E-mail:

Upřesňující
informace7):
(požadavky,
náplň práce
apod.) Plánování technologie nových výrob úseku elektromobility motorových vozidel.

Pracovní náplň: Plánování, koordinace, kontrolní aktivity a dohled na realizaci nových projektů výrobních linek vysokovoltážních baterií pro elektromobily (BEV a PHEV) v ČR.
Místo činnosti: Mladá Boleslav

Určeno pro: Vhodné pro všechny věkové kategorie, rádi se potkáme i s absolventy škol (SŠ, VŠ).

Vzdělání: středoškolské SPŠ nebo ÚSO s praxí nebo VŠ vzdělání (Bc., Mgr., Ing.) technického směru v oblasti strojírenství, konstrukce strojů a zařízení průmyslových výrobních linek, obecná strojírenská výroba, elektro.

Zapracování do problematiky, procesů a technoologií zajištěno.

Požadujeme: samostatnost, odpovědnost, komunikativnost, pečlivost, důslednost, znalost práce na PC a programů kanc.sady MS Office (Word, Excel, Powerpoint), jazykové znalosti ČJ, AJ stupeň B2 až C1 nebo NJ stupeň B2. Časová flexibilita podmínkou.

Zkušenost s vedením projektů nebo s technologickými postupy v plánování sériové výroby, realizací výrobních linek a praxe ve strojírenství či elektrozařízení výhodou, není podmínkou. Znalost v oblasti konstrukce HV-Baterií vítána.

Odměňování: Nástupní mzda dle stupně vzdělání, ÚSO, stupně ukončeného VŠ studia a případné praxe od 38.000,- Kč do 57.000. Možnost dalšího finančního postupu. Zajímavá práce a možnost rozšiřování dovedností a znalostí.

Přijďte si k nám rozšířit své znalosti, schopnosti a obzory v oblasti průmyslové výroby budoucnosti. Rozvoj v nastupující nové éře mobility. Pro absolventy zajímavý start.

Nástup: 1.9.2022. Možný dle dohody i před 1.9.2022 !
Zájemce žádáme o zaslání strukturovaného životopisu a souhlas s jeho zpracováním pro účel výběrového řízení na e-mail Schůzku a způsob jednání je nutné sjednat telefonicky předem.

-Stravenkový paušál, stravování v závodní jídelně, další benefity


Informace o společnosti EngiTec Office s.r.o.

EngiTec Office s.r.o.
tř. Václava Klementa 869
Mladá Boleslav
29301
IČO: 3201708
aktualizováno před asi měsícem
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Technik - plánování výroby elektromobility - tuzemské a zahraniční projekty - strojírenští technici technologové, normovači