Učitel/ka sš - odborné předměty - obor ekonomika - zástup za nemoc - učitelé odborných předmětů (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami), Šumperk

Výchova a vzdělávání / Učitel/ka sš - odborné předměty - obor ekonomika - zástup za nemoc - učitelé odborných předmětů (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami)

Společnost Střední škola řemesel, Šumperk

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Gen. Krátkého 1799, Šumperk
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 32 820 - 42 780 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Učitel/ka sš - odborné předměty - obor ekonomika - zástup za nemoc - učitelé odborných předmětů (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami) (Gen. Krátkého 1799, Šumperk)

Učitel/ka odborných předmětů SŠ z oboru ekonomika. Požadavky na vzdělání - předpoklady pro výkon činnosti pedagogického pracovníka dle zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících - magisterské vzdělání (§ 9 odst. 2). Znalost účetnictví, psaní všemi deseti a obchodní administrativy a ŘP sk. B - výhodou. Jedná se o práci na dobu určitou, která může trvat od několika týdnů do několika měsíců, v závislosti na délce pracovní neschopnosti našeho zaměstnance. Vhodné též pro zájemce, kteří jsou již v důchodu a chtějí využít své zkušenosti a zůstat aktivní. Vhodné i pro OZP.
Kontakt: telefonicky, e-mailem.

Informace o společnosti Střední škola řemesel, Šumperk

Střední škola řemesel, Šumperk
Gen. Krátkého 1799
Šumperk
78701
IČO: 851167
aktualizováno před 7 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Šumperk v oboru Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese Šumperk v oboru Výchova a vzdělávání