Učitel/učitelka matematiky, informatiky, ekonomiky a fyziky - učitelé odborných předmětů (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami), Hranice

Výchova a vzdělávání / Učitel/učitelka matematiky, informatiky, ekonomiky a fyziky - učitelé odborných předmětů (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami)

Společnost Střední průmyslová škola Hranice

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 1384, Hranice
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 32 120 - 42 780 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Učitel/učitelka matematiky, informatiky, ekonomiky a fyziky - učitelé odborných předmětů (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami) (Studentská 1384, Hranice)

Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení.

Požadujeme:
kombinaci nejlépe dvou výše uvedených kvalifikací, vysokoškolské vzdělání na úrovni magisterského, pedagogické vzdělání výhodou, spolehlivost a dobré komunikační schopnosti.

Více informací na stránkách školy https//:spshranice.cz/o-skole/vyberove-rizeni/. Přihlášky do výběrového řízení doložené životopisem, kopií diplomu zasílejte na adresu školy, mailem nebo osobně do 30. 4. 2024.

Informace o společnosti Střední průmyslová škola Hranice

Střední průmyslová škola Hranice
Studentská 1384
Hranice
75301
IČO: 842893
www.spshranice.cz
aktualizováno před 21 dny
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Učitel/učitelka matematiky, informatiky, ekonomiky a fyziky - učitelé odborných předmětů (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami)