Vedoucí bufetu - vedoucí provozu v ubytování, stravování a pohostinství (kromě školních jídelen a menz), České Budějovice

Obchod a cestovní ruch, Výroba a provoz / Vedoucí bufetu - vedoucí provozu v ubytování, stravování a pohostinství (kromě školních jídelen a menz)

Společnost Biologické centrum AV ČR, v. v. i.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Branišovská 1160, České Budějovice
Minimální vzdělání Nižší střední odborné
Výše ohodnocení 28 000 - 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí bufetu - vedoucí provozu v ubytování, stravování a pohostinství (kromě školních jídelen a menz) (Branišovská 1160, České Budějovice)

Pracovní pozice vhodná pro osoby zdravotně znevýhodněné.
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. hledá do nově zrekonstruovaného bufetu vhodného kolegu/kolegyni na pracovní pozici Vedoucí bufetu.
Náplň práce: plánování a organizace prodeje; zajišťování a nákup potravin a surovin pro chod bufetu; příprava čerstvých nápojů; příprava občerstvení (např. bagety, sendviče, chlebíčky atd.) - vlastní nápady vítány; účtování prodaného zboží; obsluha zákazníků; evidence a inventarizace skladových zásob; řízení vlastní výroby občerstvení; spolupráce se závodní kuchyní BC; organizace práce podřízených zaměstnanců; zajištění čistoty a úklidu bufetu.
Požadavky: zkušenost v gastronomii, obchodního a týmového ducha; nadšení a nápady k inovacím; pozitivní vztah k práci s lidmi; dobré organizační schopnosti, samostatnost, spolehlivost; potravinářský průkaz.
Výhodou bude: SŠ/SOU gastronomického zaměření; znalost příručky HACCP; zkušenost s vedením malého týmu.
Co Vám nabízíme: samostatnou pozici s velkým prostorem pro seberealizaci; zaměstnání ve stabilní, prestižní vědecké instituci s mezinárodním významem; 5 týdnů dovolené; dotované závodní stravování; benefity ze sociálního fondu; firemní akce; zvýhodněné mobilní tarify; výkonovou složku mzdy; k dispozici Vám bude mimo jiné vývařovna závodní kuchyně.
Nástup: 01.02.2023 nebo dohodou.
Strukturovaný životopis společně s krátkým motivačním dopisem prosím zašlete na e-mail:

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Biologické centrum AV ČR, v. v. i.

Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
Branišovská 1160
České Budějovice
37005
IČO: 60077344
aktualizováno před více než rokem

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Obchod a cestovní ruch, Výroba a provoz

Všechny pracovní inzeráty v okrese České Budějovice v oboru Obchod a cestovní ruch, Výroba a provoz