Vedoucí domova pro seniory - ostatní řídící pracovníci v oblasti péče o seniory, Uherský Ostroh

Zdravotnictví, Management / Vedoucí domova pro seniory - ostatní řídící pracovníci v oblasti péče o seniory

Společnost Sociální služby Uherské Hradiště, příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Školní 774, Uherský Ostroh
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 22 980 - 33 790 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí domova pro seniory - ostatní řídící pracovníci v oblasti péče o seniory (Školní 774, Uherský Ostroh)

komplexní koordinace ekonomické, personální, technické, provozní, majetkové a organizační správy domova pro osoby se zdravotním postižením, 11.platová třída, tarif dle započitatelné praxe, dovolená 5 týdnů, VŠ vzdělání, zkušenosti s vedením týmu, dobré organizační a komunikační dovednosti, dobrá znalost PC, ŘP "B", orientace v problematice řízení příspěvkové organizace a znalost legislativy vztahující se k sociálním službám výhodou, motivační dopis, písemnou přihlášku (jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo telefonu, datum a podpis,
profesní životopis, koncepci rozvoje DS Uh. Ostroh v rozsahu min. A4, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání) e-mailem do 14. 4. 2022 (výběrové řízení 5.5. 2022 v 9.00 hod. v zasedací místnosti ředitelství Sociálních služeb Uh. Hradiště, p. o., Štěpnická 1139, Uherské Hradiště)

Informace o společnosti Sociální služby Uherské Hradiště, příspěvková organizace

Sociální služby Uherské Hradiště, příspěvková organizace
Školní 774
Uherský Ostroh
68724
IČO: 92096
aktualizováno před asi 2 roky