Vedoucí odboru cestovního ruchu, kultury a sportu - ostatní řídící pracovníci v oblasti kultury a zábavy, Liberec

Kultura a sport, Management / Vedoucí odboru cestovního ruchu, kultury a sportu - ostatní řídící pracovníci v oblasti kultury a zábavy

Společnost STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště nám. Dr. E. Beneše 1, Liberec
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 40 000 - 60 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí odboru cestovního ruchu, kultury a sportu - ostatní řídící pracovníci v oblasti kultury a zábavy (nám. Dr. E. Beneše 1, Liberec)

Vysokoškolské vzdělání, praxe ve vedoucí pozici min. 3 roky; velmi dobré organizační a komunikační schopnosti, aktivní přístup k řešení problémů, schopnost systematické a koncepční práce; orientace v právních předpisech a platných normách v oblasti samosprávy; přehled o problematice oblasti cestovního ruchu, kultury a sportu v libereckém regionu; práce v běžných kancelářských programech (Excel, Word, Outlook); schopnost komunikovat v anglickém nebo německém jazyce, řidičský průkaz skupiny B. Předložení koncepce rozvoje cest. ruchu, kultury a sportu v Liberci.
Zaměstnanecké výhody jsou garantovány kolektivní smlouvou úřadu (přehled poskytovaných benefitů na https://www.liberec.cz/cz/obcan/urad/uredni-deska/volna-pracovni-mista/poskytovane-benefity/).
Hlásit se emailem, telefonicky nebo osobně: Liberecká radnice, č. dv. 107, 105 do 19.7.2021 Výběrové řízení proběhne v červenci - srpnu 2021 (bude upřesněno)

Informace o společnosti STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC
nám. Dr. E. Beneše 1
Liberec
46001
IČO: 262978
aktualizováno před téměř 3 roky