Vrchní referent/ka-rada - specialista/ka fondů evropské unie - odborní pracovníci úřadů práce a pracovních agentur, Liberec

Služby, Administrativa / Vrchní referent/ka-rada - specialista/ka fondů evropské unie - odborní pracovníci úřadů práce a pracovních agentur

Společnost Úřad práce České republiky

Smluvní vztah služební poměr
Místo pracoviště Dr. Milady Horákové 632, Liberec
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 25 280 - 37 170 Kč

Detail pracovní nabídky na pozici: Vrchní referent/ka-rada - specialista/ka fondů evropské unie - odborní pracovníci úřadů práce a pracovních agentur (Dr. Milady Horákové 632, Liberec)

Rada/odborný rada - specialista/ka fondů Evropské unie v Oddělení projektů EU Odboru zaměstnanosti a EU Krajské pobočky Úřadu práce České republiky v Liberci, se služebním působištěm v Liberci, ID 10001794.
Na služebním místě je státní služba (dále jen "služba") vykonávána v oborech služby
17 Zaměstnanost
38 Společné evropské politiky podpory a pomoci a evropské strukturální, investiční a
obdobné fondy
Na služebním místě jsou vykonávány zejména následující činnosti:
Metodické řízení přidělených projektů, odpovědnost za naplňování stanovených indikátorů a čerpání rozpočtu projektů. Kompletní administrace přidělených projektů, odpovědnost za vypracování a včasné předkládání Žádostí o platbu a Zpráv o realizaci a další stanovené dokumentace projektů. Odpovědnost za finanční řízení projektu, správné čerpání rozpočtu, včasné a věcně správné proplácení pouze uznatelných výdajů v projektech.
Věcná kontrola úplnosti a správnosti všech finančních dokladů.
Součinnost při zadávání veřejných zakázek v rámci realizovaných projektů.
Monitorování a vyhodnocování dosažených cíl, předvídání rizik a přijímání nezbytných opatření k jejich eliminaci, operativní řešení problémů. Koordinace projektové činnosti členů realizačního týmu. Spolupráce s dodavateli a partnery v rámci projektů. Zpracování návrhů řídících dokumentů. Kontrolní činnost - plánování veřejnosprávních kontrol, monitorovacích návštěv, zpracování Plánu kontrol, Protokolů z kontrol, kontrola prezenčních listin, formulářů řízené praxe a další dokumentace. Komunikace s poskytovatelem dotace a zaměstnavateli.
Další údaje o podmínkách výkonu služby naleznete na internetové stránce Ministerstva vnitra
https://www.uradprace.cz/documents/37855/5292214/20240402-liberec-rizeni-radaodborny_rada_%E2%80%93_specialista_fondu_evropske_unie_0.pdf/b244c0ed-3d09-73ee-9cb8-18a8a131a72b.

Informace o společnosti Úřad práce České republiky

Úřad práce České republiky
Dr. Milady Horákové 632
Liberec
46001
IČO: 72496991
https://www.uradprace.cz/web/cz/-/rada-odborny-rada-specialista-fondu-evropske-unie-02-04-2024
aktualizováno před asi měsícem