Vrchní referent/rada - sociální pracovník v oddělení nepojistných sociálních dávek - sociální pracovníci a ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti ve veřejné správě, Velké Meziříčí

Zdravotnictví / Vrchní referent/rada - sociální pracovník v oddělení nepojistných sociálních dávek - sociální pracovníci a ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti ve veřejné správě

Společnost Úřad práce České republiky

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Hornoměstská 864, Velké Meziříčí
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 21 260 - 31 240 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vrchní referent/rada - sociální pracovník v oddělení nepojistných sociálních dávek - sociální pracovníci a ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti ve veřejné správě (Hornoměstská 864, Velké Meziříčí)

Hlavní náplň činnosti: Zajišťování agendy dávek pomoci v hmotné nouzi. Vyhodnocení nároku na dávky. Realizace sociálních šetření, šetření v místě a provádění sociální práce. Jednání s klienty a řešení jejich specifické životní situace. Práce s pokladnou a přijetí hmotné zodpovědnosti za finanční hotovost a ceniny. Zodpovědnost za řádné a včasné vyplácení dávek HN. Vedení správního řízení a vedení spisů.
Požadavky:
minimálně vyšší odborné vzdělání nebo vysokoškolské se zaměřením na sociální práci, sociální politiku a pod.
Nabízíme:
Služební poměr na dobu neurčitou. Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Předpokládaným dnem nástupu na služební místo je 1. červen 2022.
Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen "žádost") podané ve lhůtě do 19. dubna 2022, tj. v této lhůtě zaslané prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu sídla organizačního útvaru služebního úřadu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Jihlavě, Brtnická 2531/21, 586 01 Jihlava nebo osobně podané na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu služebního úřadu nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID 7u6zppn.

Formulář žádosti a bližší informace naleznete na: https://www.uradprace.cz/web/cz/-/vrchni-referent-rada-socialni-pracovnik-19-04-2022

Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotevírat", a "Výběrové řízení pod č. j. UPCR-2022/30094-78099804".

Požadavky

  • Odborní pracovníci v sociální oblasti

Informace o společnosti Úřad práce České republiky

Úřad práce České republiky
Hornoměstská 864
Velké Meziříčí
59401
IČO: 72496991
aktualizováno před asi 2 roky