Výkonný ředitel / ředitelka - řídící pracovníci v oblasti správy podniku, administrativních a podpůrných činností jinde neuvedení, Nechanice

Administrativa, Management / Výkonný ředitel / ředitelka - řídící pracovníci v oblasti správy podniku, administrativních a podpůrných činností jinde neuvedení

Společnost Senior centrum Nechanice s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Pražská 20, Nechanice
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 29 200 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Výkonný ředitel / ředitelka - řídící pracovníci v oblasti správy podniku, administrativních a podpůrných činností jinde neuvedení (Pražská 20, Nechanice)

12199 Řídící pracovníci v oblasti správy podniku
VÝKONNÝ ŘEDITEL / ŘEDITELKA
- PP na dobu neurčitou; nástup možný 15:5:2020; Jsme soukromé senior centrum rodinného charakteru, poskytujeme kvalitní ošetřovatelskou péči s individuálním přístupem ke klientovi, fungujeme v moderních prostorách a naším záměrem je stálý rozvoj a profesionální přístup.
- Náplň práce: zodpovědnost za bezproblémový chod firmy, komunikace s obchodnímy partnery a dodavateli, pomoc s řešením nestandardních požadavků a situací, asistence a zastupování vedení společnosti - styčný bod mezi vedením a provozovnou, vedení personalistiky - zajištění kompletní pracovní agendy, osobní hodnocení a motivace zaměstnanců.
- Nabízíme: stabilní zaměstnání, interní a externí vzdělávání, pestrou náplň práce, kvalitní zaškolení, profesní růst, perspektivu budoucího rozvoje, moderní pracovní prostředí, mimořádné odměny.
- Požadujeme: minimálně vysokoškolské vzdělání s ekonomickým zaměřením, znalost ukrajinského jazyka na pokročilém úrovni výhodou, samostatné myšlení a rozhodování, schopnost vedení lidí a flexibilita, organizační schopnosti, práci v týmu, komunikační dovednosti, vztah ke starým lidem, práce na PC (Word, Excel, Internet, program Power Care podminkou), administrativní dovednosti, pravopis, hospodářská korespondence, zkušenosti z této pozice v domově důchodců výhodou.
- V případě zájmu nás kontaktujte e-mailem nebo telefonicky, kontaktní osoba: Ing. Votavová Andrea, Ph.D., tel. 608 914 617, e-mail:

Informace o společnosti Senior centrum Nechanice s.r.o.

Senior centrum Nechanice s.r.o.
Pražská 20
Nechanice
50315
IČO: 28857089
aktualizováno před téměř 2 roky