Zaměřovací technik / technička - mistři a příbuzní pracovníci ve stavebnictví, Hradec Králové

Stavebnictví / Zaměřovací technik / technička - mistři a příbuzní pracovníci ve stavebnictví

Společnost Okna Macek a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Šafaříkova 550, Hradec Králové
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 24 100 - 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Zaměřovací technik / technička - mistři a příbuzní pracovníci ve stavebnictví (Šafaříkova 550, Hradec Králové)

Rád/a komunikujete s lidmi? Máte obchodního ducha a technické myšlení? Umíte dobře řídit auto? Pak hledáme právě Vás! Možnost nástupu ihned nebo dle dohody.
- Náplň práce: každodenní cestování k zákazníkům po celé ČR, zaměřování zakázek, komunikace se zákazníky (telefonicky, e-mailem i osobně), poskytování informací o námi nabízených produktech, příprava a uzavírání smluv o dílo, komunikace s kolegy napříč firmou.
- Požadujeme: příjemné vystupování, chuť učit se novým věcem, pracovitost, trpělivost a pečlivost, znalost práce na PC, ŘP sk. B a zkušenosti s řízením.
- Nabízíme: hlavní pracovní poměr ve stabilní společnosti, motivující finanční ohodnocení, zaškolení a podporu od zkušených kolegů, slevy na firemní výrobky/služby.
Novým věcem vás naučíme - zaškolení je samozřejmostí.
K výběrovému řízení budou pozvaní vybraní uchazeči. Životopisy můžete zasílat na e-mail do předmětu zprávy napište Zaměřovač/ka. Přesný termín výběrového řízení zatím není stanoven. Více informací na stránkách společnosti www.oknamacek.cz/volna-mista nebo na tel. 518 307 522.

Informace o společnosti Okna Macek a.s.

Okna Macek a.s.
Šafaříkova 550
Hradec Králové
50002
IČO: 26906724
aktualizováno před 9 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Hradec Králové v oboru Stavebnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Hradec Králové v oboru Stavebnictví