Dozorčí úředník/úřednice, správce/správkyně aplikace - vhodné i pro ozz, ozp s max. 2. stupněm invalidity - řídící pracovníci v oblasti správy podniku, administrativních a podpůrných činností jinde neuvedení, Vsetín

Administrativa, Management / Dozorčí úředník/úřednice, správce/správkyně aplikace - vhodné i pro ozz, ozp s max. 2. stupněm invalidity - řídící pracovníci v oblasti správy podniku, administrativních a podpůrných činností jinde neuvedení

Společnost Okresní soud ve Vsetíně

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Horní náměstí 5, Vsetín
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 24 100 - 28 920 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Dozorčí úředník/úřednice, správce/správkyně aplikace - vhodné i pro ozz, ozp s max. 2. stupněm invalidity - řídící pracovníci v oblasti správy podniku, administrativních a podpůrných činností jinde neuvedení (Horní náměstí 5, Vsetín)

DOZORČÍ ÚŘEDNÍK/ÚŘEDNICE, SPRÁVCE/SPRÁVKYNĚ APLIKACE - VHODNÉ I PRO OZZ, OZP S MAX. 2. ST. INVALIDITY

POŽADUJEME: Hlavním požadavkem je komunikativnost a kompetence k vedení lidí a předávání informací, samostatnost práce a rozhodování, počítačová zdatnost, ochota učit se novým věcem, odpovědný přístup. Zkušenosti s fungováním soudu výhodou.
NÁPLŇ PRÁCE: Práce dozorčího úředníka/úřednice představuje především kontrolní činnost chodu soudních kanceláří, jejich případnou koordinaci a metodické vedení, podílení se na školení zaměstnanců při aplikaci nových právních předpisů a postupů, podílení se na zpracovávání rozvrhu práce, zpracovávání výkazů, statistik, podkladů pro rozhodování vedení soudu atd.
Práce správce/správkyně aplikace zahrnuje především kontrolu správnosti údajů v informačním systému soudu (ISAS), zavádění změn do tohoto informačního systému, školení ostatních zaměstnanců v práci s informačními systémy používanými na soudě, komunikace s dodavatelskými firmami informačních systémů atd.
NABÍZÍME: stravenky v hodnotě 100,00 Kč, indispoziční volno 5 dnů/rok, řádná dovolená 200 hodin/rok, příspěvek na penzijní připojištění a další příspěvky z FKSP (pracovní, životní výročí atd.). Pracovní poměr bude prodlužován!!!
PRVNÍ KONTAKT: telefonicky v pracovní dny od 08:00 do 14:00 hod paní Mgr. Bc. Kateřina Kořénková, tel.: 737 247 135, popř. e-mail:



Informace o společnosti Okresní soud ve Vsetíně

Okresní soud ve Vsetíně
Horní náměstí 5
Vsetín
75501
IČO: 25291
aktualizováno před asi 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Vsetín v oboru Administrativa, Management

Všechny pracovní inzeráty v okrese Vsetín v oboru Administrativa, Management