Eletrotechnik/programátor plc (m/ž) - inženýři elektronici projektanti, konstruktéři, České Budějovice

Výroba a provoz / Eletrotechnik/programátor plc (m/ž) - inženýři elektronici projektanti, konstruktéři

Společnost NUMERICA s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Senovážné nám. 241, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 35 000 - 50 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Eletrotechnik/programátor plc (m/ž) - inženýři elektronici projektanti, konstruktéři (Senovážné nám. 241, České Budějovice)

Rádi bychom do našeho týmu našli kolegu, který bude mít: minimálně SŠ vzdělání ale preferujeme VŠ nebo VOŠ v oblasti elektrotechniky nebo automatizace; znalost některého typu PLC (Siemens, Wago, Eaton, Mitsubishi, ABB apod.) a programovacích nástrojů (FBD, SFC, ST apod.); praxi a zkušenosti s tvorbou SW pro PLC (programování PLC); schopnost realizace systému MaR nebo SKŘ podle projektu.
Oceníme pokud bude mít: schopnost tvorby projektové dokumentace, znalosti HW komponent systémů, znalosti principů SCADA/HMI (In Touch, WinCC, Scalence), znalosti průmyslových komunikací (Profibus, Modbus apod.), výhodou je schopnost komunikace v AJ nebo v NJ, praxi v oboru (alespoň 2 roky na obdobné pozici), řidičský průkaz skupiny B.
Co můžeme nabídnout? Zázemí stabilní české společnosti; příjemné pracovní prostředí v přátelském kolektivu; atraktivní a dlouhodobě perspektivní pracovní náplň; práci na zajímavých projektech s využitím moderních technologií; motivující ohodnocení (fixní mzda + výkonnostní složka + odměny z projektů); výši mzdy v rozsahu 35 - 50 tis. od zkušební lhůty k prokázání znalostí, roste po zapracování a s nabytou praxí; zvyšování a rozšiřování znalostí díky odborným školením; možnost profesního růstu; mimopracovní společné aktivity.
Zaměstnanecké výhody: flexibilní začátek/konec pracovní doby, bonusový systém odměňování a sick days.
Nástup: dle dohody.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem.

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Jiné výhody

Informace o společnosti NUMERICA s.r.o.

NUMERICA s.r.o.
Senovážné nám. 241
České Budějovice
37001
IČO: 3382401
aktualizováno před 12 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Výroba a provoz