Technický pracovník-údržbář-elektrikář (m/ž) - pomocní pracovníci údržby budov a souvisejících prostor, České Budějovice

Výroba a provoz / Technický pracovník-údržbář-elektrikář (m/ž) - pomocní pracovníci údržby budov a souvisejících prostor

Společnost dataPartner s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Senovážné nám. 241, České Budějovice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 30 000 - 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Technický pracovník-údržbář-elektrikář (m/ž) - pomocní pracovníci údržby budov a souvisejících prostor (Senovážné nám. 241, České Budějovice)

Hledáme technicky založeného člověka s vyhláškou č.50, který zabezpečí po technické stránce chod naší budovy v centru Českých Budějovic a bude k ruce kolegům při montážních pracích.
Náplň práce: udržovat funkčnost svěřeného zařízení a vybavení v objektech i mimo ně; vyhledávat a identifikovat závady a následně zajistit jejich nápravu-opravu; provádět denní a preventivní údržbu a kontrolu svěřených zařízení a vybavení v areálu společnosti; práce všeho druhu (zednické, tesařské, instalatérské, elektro); správa stávajícího vybavení budovy a zednické opravy; zajištění prací většího rozsahu (např. zařídit firmu na čištění okapů atd.); údržba a servis elektrických zařízení NN; opravy elektrických zařízení, odstranění zjištěných poruch na zařízení; manipulace na zařízeních vč. úprav provozně technických parametrů; obsluha technologických zařízení dle příslušných technických a technologických předpisů; kontrola a provádění záznamů o chodu zařízení a provedené údržbě; elektromontážní práce; mechanické montážní práce (montáž elektrických komponentů do rozvaděčů, občasná montáž zařízení v tuzemsku i zahraničí).
Požadavky: SOU/SŠ vzdělání- obor elektromechanik nebo příbuzný technický obor; ŘP sk. B- PODMÍNKOU; spolehlivý a zodpovědný přístup k práci; manuální a řemeslnou zručnost; praxe v oboru technického zabezpečení budov výhodou; praxe v oblasti údržby- nutná; znalost práce na PC; vyhláška č. 50/78 Sb. §6 (250/2021 Sb.)- pokud nemáte platnou, můžeme nechat obnovit.
Nabízíme: nástupní mzdu 30 000 Kč až 40 000 Kč (navýšení po zkušební době); různorodou a kreativní činnost; výhodu malé, rodinné firmy- Vaše práce bude vidět a budete dělat něco, co Vám bude dávat smysl! Možnost věci rozhodnout a vylepšit je; práci pouze na ranní směnu.
Nástup: možný ihned.
Zaměstnanecké výhody: flexibilní začátek/konec pracovní doby, mimopracovní aktivity a firemní akce, sick days.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem.



Informace o společnosti dataPartner s.r.o.

dataPartner s.r.o.
Senovážné nám. 241
České Budějovice
37001
IČO: 25178636
www.datapartner.cz
aktualizováno před 12 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Výroba a provoz