Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií - asistent/ka pro ústav nových technologií a aplikované informatiky - asistenti na vysokých školách, Liberec

Výchova a vzdělávání / Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií - asistent/ka pro ústav nových technologií a aplikované informatiky - asistenti na vysokých školách

Společnost Technická univerzita v Liberci

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 1402, Liberec
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 29 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek, práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií - asistent/ka pro ústav nových technologií a aplikované informatiky - asistenti na vysokých školách (Studentská 1402, Liberec)

CHARAKTERISTIKA: vzdělávací činnost-výuka v přednáškách, cvičeních předmětů v oboru informačních technologií, vedení individuálních studentských prací-zejména bakalářské a diplomové práce, řešení úkolů vědy a výzkumu v oblasti informačních technologií, sebevzdělávací a publikační aktivity. DOVEDNOSTI: odbornost v oblasti informační technologie, samostatnost, komunikativnost, zájem o vědeckou a pedagogickou práci, pracovní flexibilita a odpovědnost, znalost anglického jazyka. VZDĚLÁNÍ: ukončené VŠ vzdělání magisterského stupně v oboru informační technologie či příbuzném, zahájené doktorské studium v oboru (podmínka pro vznik pracovního poměru). PRAC.POMĚR: výše úvazku dle dohody, prac. sml. - na dobu určitou do 31.10.2024 (s možností prodloužení). NÁSTUP: 1.11.2023, příp. dle dohody, mzd. zařazení A2 dle vnitř. mzd. předpisu a dosažené vědecké hodnosti. K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: stručný životopis, stručná charakteristika dosavadní odborné, vědecké a výzkumné činnosti, seznam publikovaných odborných prací s příp. ohlasy, doklady o ukončeném vzdělání, doklad o zapsání do probíhajícího doktorského studia, doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, příp. hodnocení z předch. pracoviště.
Zaměstnanecké výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení
Přihlášku doručte poštou nebo e-mailem nejpozději do 28.9.2023. Výběr. řízení je od 29.8.2023 zveřejněno na úřední desce TUL (https://www.tul.cz/univerzita/uredni-deska/kariera/).

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Předškolní zařízení
  • Ubytování

Informace o společnosti Technická univerzita v Liberci

Technická univerzita v Liberci
Studentská 1402
Liberec
46001
IČO: 46747885
aktualizováno před 8 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání