Marketingoví a administrativní specialisté - odborní pracovníci v administrativě a správě organizace, Praha

Administrativa / Marketingoví a administrativní specialisté - odborní pracovníci v administrativě a správě organizace

Společnost MOUNTAINS CZECH s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Olšanská 2643, Praha
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Marketingoví a administrativní specialisté - odborní pracovníci v administrativě a správě organizace (Olšanská 2643, Praha)

Kubíčková Martina Ing., e-mail:

Jsme LOLO.team, parta 25 nadšenců, která dělá na zajímavých IT projektech a buduje celosvětové úspěšné firmy. Potřebovali bychom pomoci zejména s marketingovými aktivitami týkajícími se našich projektů a podcastů (tvorba textů, obsahu a základní grafiky, komunikace v médiích a na sociálních sítích) a s administrativní podporou pro naše HR a obchodní oddělení (research na internetu, Linkedinu, kreativní textace nabídek, inzerátů a emailů, jakožto i samotná komunikace s vybranými kandidáty). Pokud jsi kreativní duše s citem pro design, ale zároveň je tvou předností rychlé vyřizování veškerých administrativních záležitostí, určitě se nám ozvi, ať už bydlíš kdekoliv. Můžeš pracovat 100% času z domova nebo chodit do našich kanceláří v Praze. Volba je jen na tobě.

Zaměstnanecké výhody: Flexibilní pracovní doba, Dovolená 5 týdnů, Pracovní notebook, Firemní akce, práce převážně z domova

Informace o společnosti MOUNTAINS CZECH s.r.o.

MOUNTAINS CZECH s.r.o.
Olšanská 2643
Praha
13000
IČO: 27859495
aktualizováno před 9 měsíci