Pracovník/ice úklidu fitness centra - uklízeči a pomocníci v hotelích, administrativních, průmyslových a jiných objektech, České Budějovice

Služby / Pracovník/ice úklidu fitness centra - uklízeči a pomocníci v hotelích, administrativních, průmyslových a jiných objektech

Společnost KVALITA náhradní plnění s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dvořákova 383, České Budějovice
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 15 600 - 15 600 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovník/ice úklidu fitness centra - uklízeči a pomocníci v hotelích, administrativních, průmyslových a jiných objektech (Dvořákova 383, České Budějovice)

Do moderního a špičkově vybaveného fitness centra v centru Českých Budějovic přijmeme spolehlivého pracovníka na pozici pracovník běžného úklidu. Práce je vhodná pro pracovníky, kteří jsou OZP nebo OZZ (osoby zdravotně znevýhodněné).
NÁPLŇ PRÁCE: úklid fitness centra- posilovna, fitness sály, wellness, šatny, sprchy, recepce, chodby, toalety a schodiště.
Týdenní pracovní úvazek: v průměru 26 hodin, práce je na 8 hodin denně v pracovním týdnu a o víkendech je práce zkrácena na 6 hodin. Pracujete systémem krátký a dlouhý pracovní týden- tj. první týden pracujete: pondělí, úterý, pátek, sobota a neděle a druhý týden pracujete pouze: středa a čtvrtek.
Nástup do práce je možný v čase mezi 4:00 - 7:30 hodin a konec práce v čase 12:30 - 16:00 hodin, lze tedy přizpůsobit vašim časovým možnostem.
NABÍZÍME: stabilní zázemí společnosti, která je na trhu více než 20 let, mzdové ohodnocení 15 600 Kč měsíčně při zkráceném úvazku, členství v KVALITA profi fitness zdarma, penzijní připojištění po 12 měsících a další výhody …
POŽADUJEME: spolehlivost, samostatnost, příjemné a vstřícné vystupování.
Pokud Vás nabídka zaujala a rádi byste se stali členem našeho týmu, prosím kontaktujte nás telefonicky nebo na e-mail

Benefity pracovní pozice

  • Jiné výhody

Informace o společnosti KVALITA náhradní plnění s.r.o.

KVALITA náhradní plnění s.r.o.
Dvořákova 383
České Budějovice
37001
IČO: 26108313
aktualizováno před více než 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Služby