Prodejce zahradnického sortimentu/zahradník/zahradnice hpp - zahradníci floristé a květináři, Plzeň

Zemědělství a lesnictví / Prodejce zahradnického sortimentu/zahradník/zahradnice hpp - zahradníci floristé a květináři

Společnost Jiří Maryška

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Americká 175, Plzeň
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 26 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Prodejce zahradnického sortimentu/zahradník/zahradnice hpp - zahradníci floristé a květináři (Americká 175, Plzeň)

ŽIVOTOPIS PROSÍME ZASLAT NA E-MAIL:
Co budete dělat:
Budete součástí 17ti členného týmu floristů, zahradníků, vazačů a prodejců. Budete mít na starosti maloobchodní prodej letniček a sazenic, semen, přípravků na ochranu a výživu rostlin, doplňků pro zahrádkáře v našem oblíbeném obchodě, budete pečovat o objednávání zboží a kvalitu prodeje. Budete se podílet na údržbě a sklizni naší vlastní květinové produkce a příležitostných realizacích větších zakázek přímo u zákazníků. Sezonně se budete podílet na výrobě a prodeji vazačských výrobků - věnců a dalších dekorací.

Pokud vlastníte řidičské oprávnění: budete služebním vozem obstarávat rozvoz objednávek zákazníkům, závozy zboží po Plzni a okolí.

Kde: prodejny Slaměnka květiny Plzeň - Americká tř. 21, Slovanská tř. 201

Kdy: všední dny ranní 7:30-16hod., odpolední 10-18:30hod., alespoň 3 víkendové dny: sobota 7:30-14hod., neděle 9:30-16:30hod.

Požadavky:
jste zapálení do zahrady/kytiček a zahradničení - své znalosti prohloubíte v kolektivu zkušených odborníků, splňujete zákonné zdravotní požadavky, ŘP B (není podmínkou)

Slaměnka květiny je třicet let na plzeňském trhu - jsme rodinná firma se zavedenými dvěma maloobchodními pobočkami v Plzni, floristickým eshopem, floristickou vazárnou a vlastní drobnou produkcí rostlin. Jsme členem Asociace floristů a květinářů ČR. Jsme akreditovaným školicím místem pro získávání kvalifikace Florista/Floristka a Vazač květin.

Informace o společnosti Jiří Maryška

Jiří Maryška
Americká 175
Plzeň
30100
IČO: 47704055
aktualizováno před asi měsícem
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Prodejce zahradnického sortimentu/zahradník/zahradnice hpp - zahradníci floristé a květináři