Projektový manažer/ka pro projektové oddělení - odborní asistenti v administrativě, Liberec

Administrativa / Projektový manažer/ka pro projektové oddělení - odborní asistenti v administrativě

Společnost Technická univerzita v Liberci

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 1402, Liberec
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 32 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Projektový manažer/ka pro projektové oddělení - odborní asistenti v administrativě (Studentská 1402, Liberec)

CHARAKTERISTIKA: Metodické řízení a realizace projektů financovaných z operačních programů (zejména OP VVV) na Projektovém oddělení Technické univerzity v Liberci, konkrétně: práce na koncepčních a metodických dokumentech Projektového oddělení, kontrola monitorovacích zpráv a žádostí o platbu projektů financovaných z operačních programů, realizace celouniverzitních projektů OP VVV:- administrativní podpora projektového týmu, - vedení ekonomické, personální a provozní agendy projektů, - zpracování podkladů pro monitorovací zprávy a žádosti o platbu, spolupráce při přípravě nových projektových žádostí, komunikace napříč organizací a s příslušnými řídícími orgány, součinnost při věcných a finančních kontrolách projektů. DOVEDNOSTI: znalost anglického jazyka v písemné i mluvené formě alespoň na úrovni A2, pečlivost, samostatnost, komunikační schopnosti, znalost práce na PC (MS Office), organizační schopnosti a zkušenosti, kreativita. VZDĚLÁNÍ: SŠ/VŠ nejlépe ekonomického směru, vhodné i pro absolventy, zkušenost se samostatným vedením administrativy výhodou, výhodou orientace v projektové problematice a projektovém účetnictví, nebo zkušenost s prací na projektech EU, základní orientace v legislativě ČR. PRAC. POMĚR: 100% úvazek, popř. dle dohody, pracovní smlouva bude uzavřena na dobu určitou na 1 rok v návaznosti na vnitřní předpisy. NÁSTUP: 1.4.2021/dle dohody. MZDOVÉ ZAŘAZENÍ: tarifní mzda a mzdová třída B5 či B6 v závislosti na dosaženém vzdělání a odborné praxi, dle vnitřního mzdového předpisu + projektový příplatek, možnost přiznání osobního příplatku po zkušební době v návaznosti na hodnocení pracovního výkonu.
Nabízené výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení.
Přihlášku se strukturovaným životopisem a kopií dokladu o ukončeném vzdělání zašlete e-mailem nebo poštou na uvedenou adresu do 11.4.2021. Volné místo je od 15.3.2021 zveřejněno na úřední desce TUL.

Informace o společnosti Technická univerzita v Liberci

Technická univerzita v Liberci
Studentská 1402
Liberec
46001
IČO: 46747885
aktualizováno před asi 3 roky