Traktorista / traktoristka a obsluha zemědělských strojů - řidiči a obsluha zemědělských strojů,

Doprava, Zemědělství a lesnictví / Traktorista / traktoristka a obsluha zemědělských strojů - řidiči a obsluha zemědělských strojů

Společnost Sady Český ráj s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Sady Český ráj s.r.o. - sady Podkost
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Traktorista / traktoristka a obsluha zemědělských strojů - řidiči a obsluha zemědělských strojů (Sady Český ráj s.r.o. - sady Podkost)

Do pracovního kolektivu hledáme vhodného kandidáta na pracovní pozici Traktorista, mechanik, opravář zemědělských strojů do naších ovocných sadů. Náplň práce: postřiky a výživa v sadu, sečení trávy, oprava a údržba vnitřních komunikací sadů traktory / malými stavebními stroji, oprava a údržba traktorů a příslušenství, údržba závlahy, údržba opěrných konstrukcí v sadu. strojní střih stromů.
Nabízíme: odměny a příspěvky dle reálně odvedené práce, při průměrném nájezdu 6,5 Mth/den je čistý příjem 2 250,- Kč/den (při očekávaném nájezdu 130 Mth/měsíc), celoroční práci, firemní pojištění za škody způsobené zaměstnavateli, možnost rozšíření kvalifikace o strojní průkaz na malé stavební stroje, VZV apod., možnost ubytování ve firemní ubytovně a dopravy na pracoviště, mobilní telefon s datovým a telefonním tarifem atd.

Výhody:
Příspěvek na stravování, po zkušební době příspěvek na penzijní spoření

Pozice je vhodná i pro cizince na zaměstnanecké karty - program kvalifikovaný zaměstnanec.

Informace o společnosti Sady Český ráj s.r.o.

Sady Český ráj s.r.o.



IČO: 27379141
aktualizováno před asi 2 roky