Elektromontéři - stavba rozvaděčů - elektromechanici elektrických zařízení (kromě zařízení v dopravních prostředcích), Vsetín

Výroba a provoz, Služby / Elektromontéři - stavba rozvaděčů - elektromechanici elektrických zařízení (kromě zařízení v dopravních prostředcích)

Společnost TRIMILL, a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jasenice 2061, Vsetín
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 28 000 - 37 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Elektromontéři - stavba rozvaděčů - elektromechanici elektrických zařízení (kromě zařízení v dopravních prostředcích) (Jasenice 2061, Vsetín)

ELEKTROMONTÉŘI - stavba rozvaděčů
POŽADUJEME: Minimální vzdělání SOU obor elektro (silnoproud, slaboproud). Odbornou způsobilost v elektrotechnice zákon č. 250/2021 ve znění NV 194/2022 (dříve vyhláška 50/§6). Znalost čtení výkresové dokumentace. Zkušenost se stavbou rozvaděčů - výhodou. Zapojování el. komponentů na obráběcích strojích - výhodou. Schopnost pracovat samostatně i v týmu, manuální zručnost, pečlivost .
NÁPLŇ PRÁCE:
Co u nás budeš dělat: Stavět rozvaděče dle výkresové dokumentace. Řešit problematiku spojenou se stavbou rozvaděčů. Připravovat elektrické kabely. Komunikovat s týmem elektrokonstrukce. Pracovat v MS Office (např. zadávání popisků ke kabeláži).

NABÍZÍME: Práce na 1 směnu v čistém pracovním prostředí. Zajímavé finanční ohodnocení. Roční odměnu. 25 dnů dovolené. Dotované stravné, příspěvek na dopravu, příspěvek na životní a penzijní připojištění aj. Možnost seberealizace, profesního růstu a cestování po celém světě. Práci ve stabilní společnosti a férový přístup.

PRVNÍ KONTAKT: Telefonicky paní Dagmar Čechmánková v době od 7:30 do 16:00 hod., na čísle: 771 259 281 nebo emailem na adresu:

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Dovolená navíc
  • Jízdní výhody

Informace o společnosti TRIMILL, a.s.

TRIMILL, a.s.
Jasenice 2061
Vsetín
75501
IČO: 25598325
aktualizováno před 6 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Vsetín v oboru Výroba a provoz, Služby

Všechny pracovní inzeráty v okrese Vsetín v oboru Výroba a provoz, Služby